Close

Bluetooth Transmitters

Bekeken producten

DrPhone StreamX10 USB Bluetooth 5.0 Draadloze Audio zenderadapter met 3,5 mm Aux - Aptx – A2DP - Dual Link 40ms lage latentie

8720118053645

Nieuw

DrPhone StreamX10 USB Bluetooth 5.0 Draadloze Audio zenderadapter met 3,5 mm Aux - Aptx – A2DP - Dual Link 40ms lage latentie -Zwart 

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 24,75

Meer informatie

De DrPhone StreamX10 is een geavanceerde Bluetooth V5.0 Chipset USB Bluetooth AUDIO-zender met lage latentie voor lange afstanden en bijvoorbeeld voicechat. Het ondersteunt alleen audiotransmissie en is niet bedoeld voor toetsenborden, muisapparaten, gamecontrollers of voor gegevensoverdracht.

Geavanceerde bluetooth V5.0-chipset en ontwerp met een krachtige antenne

Bereik HiFi audiogeluid van hoge kwaliteit bij het afspelen van audio met brede compatibiliteit. Compatibel met de meeste audio-uitvoerapparaten zoals PC, desktop, laptop, Mac, tv, iPod, cd-speler, mp3 / mp4, PS4, Nintendo Switch

Het product zendt ook audio naar je Bluetooth-stereo, koptelefoon en luidsprekers. (Let op: alleen voor audio. Het werkt niet met een muis, toetsenborden of gamecontrollers).

Ondersteuning van hoge kwaliteit audio

De draadloze audiozender ondersteunt het HFP-protocol (Hands-free Profile), je kunt het gebruiken voor Skype-oproepen, vergaderingen of Fortnite spelen met audio. Let op: met de Streamx10 kun je niet tegelijkertijd luisteren en praten.

Lage latentie zonder audiovertraging

Met de StreamX10 kun je gelijktijdig audio streamen naar 2 hoofdtelefoons zonder lipsynchronisatievertraging tijdens het kijken naar tv, films of games. (Houdt er rekening mee dat om deze lage latentie te bereiken, je ontvangende apparaat, bijv. Hoofdtelefoon / luidsprekers, 40 ms lage latentie moet ondersteunen, anders kun je een audiovertraging ervaren tussen het geluid en het beeld.)

Plug & Play

Je hebt geen stuurprogramma nodig. Het product koppelt automatisch opnieuw.

Deze Bluetooth-zender heeft geen ingebouwde batterij en vereist geen speciale software of stuurprogramma's, omdat hij op USB-stroom van de USB-poort van je pc of tv werkt en automatisch wordt opgestart wanneer je de pc of tv aanzet.

Als alternatief kun je hem ook opladen met een telefoonoplader, een pc-USB-poort of een ander 5V USB-stopcontact. Na het loskoppelen knippert het indicatielampje snel en gaat het altijd in de automatische herverbindingsstatus.

Let op: Gebruik geen snelladers of adapter boven 2A. Gebruik altijd de USB poort van een PC/Laptop of TV.

Aanbevolen:

-Bluetooth-activeer elke pc of laptop (Windows, OS, Linux, enz.).

- Schakel uw gameconsole in via Bluetooth (PS4, Nintendo Switch, enz.).

- Gebruik met apparaten met een lage latentie (<40 ms vertraging) om lipsynchronisatievertraging te elimineren.

- Gebruik met Bluetooth-hoofdtelefoons, luidsprekers en ontvangers om muziek te streamen of online te chatten.

Uitgebreid bereik van 10 m tot 20 m in open lucht zonder obstakels / interferentie. Factoren in je omgeving kunnen ook van invloed zijn op het bereik.

Werkt niet / niet aanbevolen voor:

Werkt niet met toetsenbord / muis, mobiele telefoon, gamecontrollers, printers, projectoren en andere BLE-apparaten (Bluetooth Low Energy).

-Kan geen Bluetooth inschakelen voor tv's, bedrade luidsprekers of autoradio's.

-Gebruik met apparaten zonder lage latentie (bijvoorbeeld Bose, Beats, Sony, Airpod-hoofdtelefoons) produceert een audiovertraging van 70-200 ms - niet ideaal voor het bekijken van videofilms.

Belangrijke opmerkingen

1.Onze usb-c Bluetooth-zender kan alleen audio verzenden, geen bestanden verzenden (FTP-protocol), geen verbinding maken met toetsenbord en muis (HID-protocol), of 8 apparaten tegelijkertijd aansluiten, verwijderen en wijzigen.

2. Voor koptelefoons / luidsprekers die niet door aptX LL worden ondersteund (bijv. Bose, Beats, Sony koptelefoons), werkt de B25 ermee met SBC- of aptX-codec met een latentie van 70-200 ms - Lip-sync-vertraging kan worden opgemerkt door gevoelige gebruikers.

3.Kan worden aangesloten op elk apparaat met een USB-interface of 3,5 mm audio-interface.

4. Het werkbereik kan worden beïnvloed door Wi-Fi-routers, draadloze tv-adapters, fysieke obstakels zoals muren, metalen obstakels enz. En is ook afhankelijk van het ontvangende apparaat.

Verschillen tussen deze B25 met normale Bluetooth USB-dongle:

- ALLEEN VOOR BLUETOOTH-AUDIO: Deze StreamX10 wordt alleen gebruikt om audio over te dragen via Bluetooth, hij kan niet werken met USB-HID-apparaten zoals Bluetooth-toetsenborden, Bluetooth-muizen.

TOON ALS GELUIDSKAART: Deze zender geeft een geluidskaart weer met de naam "B25" op de luidsprekerpositie op de computer en verschijnt niet als een Bluetooth-apparaat.

EXTERNE ANTENNE: Met een externe antenne kan deze een sterker audiosignaal over een groter bereik streamen om onstabiel stomen of problemen met de verbinding te voorkomen.

ONDERSTEUNING VOOR LAGE LATENCY: Door te koppelen met een hoofdtelefoon die codec met lage latentie ondersteunt, kunt u een betere geluidskwaliteit en onmerkbare latentie ervaren.

MOGELIJKHEID AUX-AANSLUITING: U kunt het ook aansluiten op audio-apparaten met een AUX-audio-uitgang wanneer USB-verbinding niet wordt ondersteund.


Eenvoudige stappen om B25 op PS4 in te stellen:

Ga naar Instellingen-> Apparaten-> Audioapparaten-> klik op het selectievakje van "Schakel uitvoerapparaat automatisch in" om het vinkje te verwijderen.

Klik op "Uitvoerapparaat", selecteer "USB-headset".

Ga terug naar het menu Audio-apparaten, u kunt zien dat bij "Uitvoerapparaat" "USB-headset" wordt weergegeven.

Specificatie:

◆ Bluetooth 5.0 chip design.

◆ Bluetooth profiel: A2DP, HFP, HSP, AVRCP

◆ Ondersteuning dual stream, Multipoint verbinding, het kan twee bluetooth-apparaten tegelijkertijd gebruikrn.

◆ Ondersteuning audio-ingang modus, USB, AUX kan vrij worden geschakeld.

◆ Met externe signaal antenne, het signaal is sterker en de verbinding word stabieler.

◆ Ondersteuning SBC, apt-X LL, apt-X

◆ Codec: aptX lage latentie, aptX, SBC, FastStream

 

 

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close