Close

Bluetooth Transmitters

Bekeken producten

DrPhone StreamX2 2 in 1 Bluetooth 5.0 Zender/Ontvanger Adapter - RX/TX modus - 3.5mm AUX Audio Zender Adapter met LCD Scherm

8720118943052

Nieuw

DrPhone StreamX2 2 in 1 Bluetooth 5.0 Zender/Ontvanger Adapter -  RX/TX modus - 3.5mm AUX Audio Zender Adapter met LCD Scherm - Zwart

Meer details

€ 24,75

Meer informatie

Bluetooth-zender en -ontvanger 2-in-1: in de zendermodus (TX) kan deze Bluetooth-audioadapter tv, pc, cd-speler, iPod, MP3/MP4 omzetten in een Bluetooth-zender. In de Receiver(RX)-modus is deze Bluetooth-adapter ideaal voor geluidssystemen die thuis of in de auto muziek uitzenden.

Visueel scherm: Ontworpen met een LCD-scherm kan de bediening handiger zijn: de naam van de Bluetooth-apparaten wordt op het display weergegeven , zodat je vrij kunt kiezen en verbinding kunt maken. Deze zichtbare Bluetooth-zender 3,5 mm audio-adapter kan ook de paring-modus / status, batterij, volume, enz. Weergeven.

Bluetooth 5.0-adapter: Deze adapter maakt gebruik van Bluetooth 5.0-technologie, deze Bluetooth tv-audiozender adapter ondersteunt zowel zender- (TX) als ontvanger (RX) -modus en biedt stabielere Bluetooth-audiostreaming, zodat je geluid synchroon gaat  terwijl je films kijkt zonder audiovertragingen.

Tip: de transmissieafstand moet binnen 10 meter zijn en zonder obstakels van objecten zoals muren etc.

Draagbaar & Compact : Deze zender met Bluetooth 5.0-ontvanger is klein, licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen. Geen stuurprogramma nodig, plug & play, schakelen met één knop tussen ontvangen en verzenden. Ondersteunt spelen tijdens het opladen, heeft een batterijduur van 8 uur

Brede compatibiliteit: deze Bluetooth-zender is ideaal voor tv, auto, computer, laptop, pc, homestereo, hoofdtelefoon, soundbar, luidspreker, smartphones, MP4, MP3, cd-spelers, enz.

AUX-kabel (pakket inbegrepen): voor AUX en 3,5 mm audio-invoer/uitvoerpoort, speciaal voor in de auto.

- Werkt als een Bluetooth-zender (stel eerst de Bluetooth-adapter in op de zendermodus): schakel je tv, computer, pc, MP3/4, Nintendo-schakelaar, AV-ontvanger en andere audiobronnen voor thuis in om muziek naar je Bluetooth-koptelefoon/luidspreker/soundbar te streamen.

-Werkt als een Bluetooth-ontvanger (stel eerst de Bluetooth-adapter in op de ontvangermodus):
Streamt audio draadloos van je telefoon, tablet of computer naar een bedrade luidspreker/hoofdtelefoon, auto of een stereo-installatie thuis. Eenvoudige installatie, maakt binnen enkele seconden verbinding.

Hoe te gebruiken TX:
1. Houd de M-toets ingedrukt om de stroom in te schakelen en draai de zijschakelaar naar de TX-zijde. Aanpassen aan de startmodus, het scherm geeft ‘’tx searching’’ weer. Voer de draadloze zoekstatus in.
2. Sluit de 3.5mm audiokabel aan op de 3.5mm audiopoort van het apparaat, sluit het andere uiteinde van de audiokabel aan op de computer, tv, projector , mobiele telefoon ( aux), tablet , MP3 , CD, auto.
3. Schakel het draadloze audio-ontvangstapparaat ( zoals: draadloze hooftelefoon, draadloze speaker ) in op de koppelingsstatus. Het apparaat zal automatisch het draadloze audio-ontvangstapparaat doorzoeken en op het scherm weergeven;
4. Als het niet het draadloze apparaat is dat je wilt verbinden , kun je lang op de functie toets drukken en zal die naar andere draadloze audio ontvanger appratuur doorzoeken.

Hoe te gebruiken RX:
1. Houd de M-toets ingedrukt om de stroom in te schakelen en draai de zijschakelaar naar de RX-zijde. Aanpassen aan de startmodus, het scherm geeft ‘RX BT-disconnect’’ weer. Voer de draadloze ontvangststatus in.
2. Sluit de 3.5mm audiokabel aan op de 3.5mm audiopoort van het apparaat, sluit het andere uiteinde van de audiokabel aan op de (hoofdtelefoons,luidspreker, enz.) AUX poort;

3. Schakel het draadloze functie van de mobiele telefoon ( of computer) in, zoek de draadloos apparaat. Na het vinden van de draadloos apparaat moet je deze koppelen. Dit zal de indicatielampje veranderen.

Kenmerken:
- Visueel scherm
-
Bluetooth 5.0
-
2-in-1 Bluetooth-audioadapter: ondersteunt zowel verzenden als ontvangen via Bluetooth ( RX/TX)
-
Plug & Play: eenvoudig te koppelen, geen stuurprogramma nodig.
-
Ondersteunt Lossless stereo audio + handsfree bellen
-
Bluetooth-zender 3,5 mm AUX-kabel
-
Ondersteunende apparaten: Bluetooth-zender voor tv, Bluetooth-aux-adapter voor auto, stereo-installatie voor thuis, hoofdtelefoon, audio-muziekstreaming-geluidssysteem, pc, luidsprekers, projector, MP3, MP4 enz.

Specificaties:
- Technologie: Bluetooth 5.0 EDR , A2DP, HSP , AVRCP
- Bereik: tot 10m  zonder obstakels van objecten zoals muren etc.
- Afmetingen: 69.2x40.2x 14mm
- Materiaal: ABS
- Input Interface: 3.5mm Jack
- Ingangsspanning: DC 5V
- Batterij Capaciteit: 300mAh (Inbegrepen)

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close