Close

Bluetooth Transmitters

Bekeken producten

DrPhone StreamX4 Light - Bluetooth-adapter 5.0 + EDR - Bluetooth-zender Ontvanger HiFi Draadloze audio-adapter met 3,5 mm AUX

8720118009291

Nieuw

DrPhone 2 in 1 USB Bluetooth-adapter 5.0 + EDR - Bluetooth-zender Ontvanger HiFi Draadloze audio-adapter met 3,5 mm AUX 

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 14,83

Meer informatie

Deze uiterst draagbare, lichtgewicht draadloze audio-zender en -ontvanger is een ideale draadloze audio-oplossing voor een breed scala aan situaties en toepassingen, u kunt draadloos genieten van muziek van hoge kwaliteit of luisteren naar shows in de late avond zonder uw dierbaren te storen terwijl ze slapen.

Zendermodus: streamt draadloos audio van uw niet-Bluetooth-tv, stereo-installatie thuis of CD-speler naar uw Bluetooth-hoofdtelefoon of luidsprekers

Ontvangermodus: streamt draadloos audio van uw Bluetooth-telefoon, tablet of computer naar uw bedrade stereo, luidsprekers of hoofdtelefoon.

2-IN-1 ZENDER ONTVANGER Ondersteunende single-ontvanger modus, opgewaardeerde 2 in 1 Bluetooth V5.0 EDR-adapter kan werken als een Bluetooth-zender, evenals Bluetooth-ontvanger. U kunt de audio van TV / PC en andere apparaten overbrengen naar uw Bluetooth-headset / -luidspreker, en maakt ook uw stereo-installatie Bluetooth ingeschakeld om de draadloze muziekstreaming van uw telefoon en tablet te ontvangen.

INTELLIGENTIE COMPATIBILITEIT Met verbeterde V5.0 EDR-technologie, maakt onze draadloze audio-adapter snellere en stabielere verbinding met apparaten, lage latentie en een lange afstand connectiviteit tot 50ft buitenshuis mogelijk. Plug & Play zonder een externe driver te installeren. Werkt met apparaat die een 3,5 mm-interface hebben,

ÉÉN KLIK ONTVANGST / ZENDMODUS SCHAKELEN U hoeft de Bluetooth-hulpadapter niet vaak van de USB-poort te verwijderen en opnieuw te plaatsen om de zender / ontvanger-modus te schakelen. Druk lang op de functietoets om van modus te wisselen, rood licht is zender-modus , blauw licht is ontvanger modus. Bluetooth snel overeenkomen met de verbinding, handiger in gebruik.

GENIET VAN DE ORIGINELE GELUIDSMUZIEK Professionele audiocodec zorgt voor continu HD-geluid. Ingebouwde ruisonderdrukkingschip voor een rijkere en diepere geluidservaring. Luister naar CD-achtige audiokwaliteit. Deel en dubbel plezier van muziek en films met je vriend of familie.

USB-STROOMVOORZIENING Laad hem op de USB-poort op en sluit hem aan op uw audioapparaat via een 3,5 mm aux audiokabel (meegeleverd) tijdens het gebruik, maak u geen zorgen dat hij zonder stroom komt te zitten tijdens het luisteren naar muziek.

USB Bluetooth-zender en ontvanger Modus schakelen:

a) Als het apparaat lange tijd in een modus heeft gestaan, moet het twee keer opnieuw worden ingeschakeld om naar een andere modus te schakelen.

b) Als het apparaat net van modus is gewisseld, houdt u de functietoets lang ingedrukt om naar een andere modus te schakelen.

Specificaties:
Technologieën: BT5.0, A2DP, AVRCP (alleen ontvangermodus)
Werkbereik: tot 15 / 50ft (zonder blokkerende objecten)
Afmetingen: 1,25 * 0,66 * 0,33 (inch)
Gewicht: 3,2 g (0,11 oz)

 

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

Ook gekocht:

30 andere producten in dezelfde categorie

Close