Close

Bluetooth Transmitters

Bekeken producten

DrPhone StreamX6 - HiFi Stereo Bluetooth 5.0 - Voor Auto / Thuis - zender / ontvanger / Draadloze audio adapter – TX/RX

8720118011799

Nieuw

DrPhone STREAMX6 Bluetooth 5.0-zenderontvanger - Draadloze audioadapter – TX/RX Transmitter - HIFI Geluidskwaliteit

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 18,97

Datasheet

KleurenZwart
Bluetooth5.0

Meer informatie

[VERBETERDE 2-IN-1 ZENDER/ONTVANGER] Bluetooth-ontvanger 5.0 Bluetooth-zender 2.1 stereo met laag stroomverbruik. Compatibel, Android, IOS-systeem mobiele telefoons en Tablet, Auto en alle Bluetooth-audioapparatuur.

[AUTOMATISCHE GEHEUGENAANSLUITING] Ondersteuning van automatisch zoeken naar Bluetooth-apparaten om verbinding te maken en om draadloze audiotransmissie te verzenden. Ondersteuning voor het aansluiten van een mobiele telefoon met eenvoudige verbinding. Er is geen noodzaak om elke app en stuurprogramma's te downloaden.

[GELUIDSREDUCTIE & ECHO-ANNULERING] Eliminatie van ingebouwde AEC echo en ANC-eliminatiecircuitruis, biedt een prachtig stereogeluid en goede geluidskwaliteit. De streamX6 is gebouwd op een verbeterd signaaloverdrachtscircuit om sneller en stabielere verbinding te maken. 

[STERKE COMPATIBILITEIT] Compatibel met alle Bluetooth-audioapparaten en stereosysteem met 3,5 mm-poort. (Bluetooth-ontvangst voor: luidsprekers, hoofdtelefoons en meer; Bluetooth-overdracht voor: MP3, CD / DVD-spelers, e-readers, smartphone, tv's en meer).

Het is ook te gebruiken voor in de auto waar er een AUX ingang te vinden is. Als de bluetooth het niet meer doet of als je geen bluetooth hebt in je auto dan kun je het via deze apparaat ook mee verbinden. Het kan ook gebruikt worden als handfree bellen.

[LAGE STROOMVERBRUIK] Ingebouwde batterij zorgt voor maximaal 8 uur werktijd. Je kunt de hele dag draadloos genieten. Werkbereik: 33 ft / 10M. [CHANGE MODE] Druk op de middelste schakelaar om de modus van zender naar ontvanger te wijzigen of vice versa. LED-lichtkleur zal veranderen.

Houd er rekening mee:

Dit product is een ingebouwde oplaadbare batterij voor een lange stand-bytijd en gebruik. Aangeraden volledig opladen voor het eerste gebruik. Als er problemen optreden tijdens het gebruik, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor hulp.

Ontvanger modus: wordt gebruikt voor alle audio-interface luidsprekerapparatuur.

Bluetooth-ontvanger verandert de traditionele luidsprekers in voor Bluetooth geschikte luidsprekers. Na het koppelen speel je draadloos muziek af vanaf je Bluetooth-compatibele smartphones, laptop, tablet en meer zonder gedoe met kabels. Ondersteuning van automatische herverbinding.

Zender modus: maak draadloos verbinding met mediaspelers, e-readers en meer.

De Bluetooth-zender is speciaal ontworpen voor de audioapparaten (zoals MP3, MP4, tv en pc, enz.) Zonder Bluetooth-functie. U kunt de Bluetooth-zender verbinden met de audio-apparaten via de meegeleverde 3,5 mm-audiostekker, deze audio-apparaten veranderen in Bluetooth-audio-apparaten en laten werken met Bluetooth-headset en luidspreker.

Specificaties:

Bluetooth-versie: V 5.0

Frequentiebereik: 2,4 GHz

Ondersteuning Bluetooth-profiel: A2DP, AVRCP, HFP, SPP HID

Bluetooth-bereik: tot 33 voet (10 m)

Batterij: ingebouwde oplaadbare Li-polymeerbatterij

Werktijd: tot 8 uur

Oplaadtijd: ongeveer 2H

Laad ingangsspanning: DC 5V 1A maximaal(max). Let op! Niet overschrijden!

Input / Output verbindingsmodus: 3.5 MM stereo audio poort

Compatibiliteit: Compatibel met telefoons en PAD van Android / IOS-systeem en alle Bluetooth-audioapparaten.

Pakket bestaat uit:

1 x 2-in-1 Bluetooth-ontvanger en zender

1 x 3,5 mm audiokabel

1 x Micro USB

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close