Close

Bluetooth Ontvanger

Bekeken producten

DrPhone DBR1 Bluetooth 5.0 + EDR/Class2 Ontvanger Draadloze Audio Ontvanger Adapter met NFC – A2DP/AVRCP/HFP

8720118013175

Nieuw

DrPhone DBR1 Bluetooth 5.0 + EDR/Class2 Ontvanger Draadloze Audio Ontvanger Adapter met NFC – A2DP/AVRCP/HFP voor Hoofdtelefoon/ Luidspreker / Auto / Stereo Home Audio System

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 20,62

Meer informatie

De BT-ontvanger is speciaal ontworpen voor hoofdtelefoons, autoradiosystemen en thuisaudiosystemen. Hij zet apparaten zonder BT in BT-geschikt en kan probleemloos worden gekoppeld aan smartphones, laptops, tablets enz. Je kunt genieten van muziek van je telefoon, laptop, MP3 en meer, zonder dat je kabels hoeft te hoeven maken.

 • BT-audiopvanger: verandert de traditionele luidsprekers, bekabelde koptelefoon en autoradiosystemen in BT-compatibel. Speel na het koppelen muziek draadloos af van je audio-apparaten.
 • BT 5.0-verbinding: de draadloze BT 5.0-technologie garandeert de overdracht van een sterk signaal van hoge kwaliteit en hoge snelheid.
 • Handsfree bellen: het werkt perfect in de auto. Met een ingebouwde microfoon ondersteunt het handsfree bellen. Een toets voor het beantwoorden en beëindigen van oproepen zorgt voor rijveiligheid.
 • NFC-verbinding: NFC-functie, in de buurt van het apparaat voor de verbinding, geen zoekopdracht vereist. (Zorg ervoor dat NFC en BT van je telefoon zijn ingeschakeld).
  Ondersteunt NFC: Ingebouwde chip, u kunt direct verbinding maken met de NFC mobiele telefoon of een ander NFC bluetooth-apparaat door deze ontvanger aan te raken.
 • Dubbele audio-aansluiting: met 3,5 mm en 2 cinch-audio-aansluiting, geschikt voor meer apparaten (3,5 mm kabel en 2 cinch-kabel inbegrepen). Je kunt tegelijkertijd van muziek genieten via 2 luidsprekers. Stream muziek op 2 luidsprekers tegelijkertijd:
  Met zowel 3,5 mm als 2RCA-verbindingsopties kunt u tegelijkertijd draadloos van muziek genieten op 2 luidsprekers.
  Ondersteuning voor dubbele audiopoort om aan te sluiten: Kom met zowel 3,5 mm en 2RCA audiopoort, geschikt voor meer apparaten (3,5 mm kabel en 2RCA kabel meegeleverd).
 • Draadloze verbinding met groot bereik: De draadloze Bluetooth-adapter ondersteunt de verbinding tot 10 meter / 33 voet en regelt de muziek die op lange afstand wordt afgespeeld.
 • Ondersteuning auto AAN / UIT: Gebruik de oplaadkabel om verbinding te maken met uw auto / andere voeding.Als de auto start of deze stroom heeft, wordt deze automatisch ingeschakeld en wordt automatisch verbinding gemaakt met het apparaat waarmee u het laatst verbinding mee hebt gemaakt. Wanneer de auto wordt uitgeschakeld, wordt deze automatisch uitgeschakeld.

Specificaties:

Naam: NFC Desktop Bluetooth-ontvanger

Model: BLS-B11

Maat: 6 * 6 * 2cm

Materiaal: ABS

Werkende voeding: DC5V

Compatibel: alle Bluetooth-audioapparaten ondersteunen het A2DP / AVRCP / HFP-protocol

Kenmerken:

Steun NFC; ondersteuning voor gelijktijdige verbinding van 2 Bluetooth-apparaten

Ondersteuning van NFC near field pairing, NFC schakelt de draadloze Bluetooth-verbinding automatisch in of uit tijdens het koppelen

De nieuwste stroomisolatietechnologie zorgt voor een perfecte geluidskwaliteit.

Pakket inbegrepen:

1 * Bluetooth-ontvanger

1 * 3,5 mm audiokabel

1 * 2RCA audiokabel

1 * Micro usb oplaadkabel

1 * gebruikershandleiding

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

23 andere producten in dezelfde categorie

Close