Close

Koptelefoon

Bekeken producten

DrPhone GH11 Bedrade Aux 3.5mm Gaming Headset met RGB & 1 naar 2 Aux Adapter - 4D Surround Sound met microfoon – Zwart

8720118053652

Nieuw

DrPhone GH11 Bedrade Aux 3.5mm Gaming Headset met RGB & 1 naar 2 Aux Adapter - 4D Surround Sound met ruis onderdrukkende microfoon – Zwart

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 41,28

Meer informatie

De GH11 RGB gaming headset is een professionele headset met de meest evenwichtige natuurlijke geluid. De 50mm neodymium driver reproduceert alle dynamiek van je muziek en biedt een gecontroleerde bass dat de meeste mensen dat willen en nodig hebben. Denk hierbij aan DJ’s / Gamers etc.

Comfortable GH11 RGB gaming headset is een comfortabele headset die kan worden gedragen zelfs na lange uren aan je oren. Het heeft dikke padding op de hoofdband en oorbeschermers, en beide zijn bedekt met oorkussens, dat voorzien is van comfort en geluidsisolatie.

7.1 Surround Sound Gaming Headset: Of je nu wordt ondergedompeld in Warzone of je vijanden wilt horen bewegen in Fortnite, PUBG of Counterstrike, het is belangrijk om een ​​professionele gamingheadset te dragen. Met een driver van 50 mm biedt deze gamingheadset een ongelooflijk surroundgeluid voor zowel games als andere audio.

Gamingheadset met regenboogverlichting oftewel RGB: Het uiterlijk van deze gamingheadset heeft een ultralicht mobiel ontwerp dat modieus en kleurrijk is. Er is zelf een RGB licht in de microfoon.

Compatibiliteit: De pc-gamingheadset  is compatibel met pc, laptops, MAC-apparaten,PS4, PS4 PRO , PS5, Xbox One Nintendo Switch / Smartphones met Aux ingang . Dit komt doordat de adapter ook meegeleverd wordt. Dit is een 1 naar 2 3.5mm adapter voor zowel microfoon en geluid aansluiting .

Belangerijkste kenmerken:

-50 mm aandrijfeenheid: Biedt een krachtig baseffect, de metalen luchtdichte kamer kan de resonantie die door het geluid wordt gegenereerd effectief verminderen, 20Hz-40KHz ultragrote frequentierespons, luister naar meer audiodetails.

-Luchtdicht ontwerp: De grotere afmeting van de luchtdichte kamer verbetert effectief de circulatie van geluid in de lucht, waardoor het geluid voller, zuiverder en ruimtelijker wordt.

-Voorzien zijn van Virtueel 7.1-kanaals stereo surround-geluid : 7.1-kanaals stereo gaming-headset stelt gebruikers in staat om niet te onderscheiden geluidsvelden beter te ontvangen

Bij gebruik van game-entertainment is het gemakkelijker om de specifieke richting van het geluid te onderscheiden, Of het afspelen van muziek kan het effect van de geluidsbron beter herstellen.

- RGB-achtergrondverlichting: De kleuren backlight-modus zorgt voor uitstekende visuele effecten.

-Omnidirectionele microfoon : verminder effectief omgevingsgeluid met nauwkeurige en helderder geluid.

Opmerkingen:

De USB-interface wordt alleen gebruikt voor stroomtoevoer naar LED-licht om de sfeer van het spel te benadrukken.

Systeemondersteuning: de 32-bits en 64-bits Win 7 / Win8 / Win8.1 / Win 10 / XP

Specificaties:

Headset:

Driver: 50mm
impedantie: 32ohm +/- 15%
Sensivitity: 3+/15%
Kanaal reactie: 20hz – 20KHz
Kabellengte: 2.2m
Directiviteit: omnidirectioneel
Vermogen: 20WH
Spanning : 3-5V
Headset-interface: 3,5 mm aux + USB (USB wordt alleen gebruikt voor LED) + 1 naar 2 aux splitter

Microfoon:
Microfoon afmeting: 6.0 x 5 mm

Microfoongevoeligheid: 42 +/- 3DB

Directiviteit: omnidirectioneel

Impedantie van microfoon: 2.2K ohm
Gewicht: ongeveer 325 g

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close