Close

Microfoon

Bekeken producten

DrPhone ConferX2 USB-conferentie Microfoon - Omnidirectionele – Zwart

8720118665374

Nieuw

DrPhone ConferX2 USB-conferentiemicrofoon - Omnidirectionele Condensator PC-microfoons met demping voor o.a videoconferenties – Zwart

Meer details

€ 37,15

Meer informatie

Microfoon: De DrPhone Conference Microphone heeft een uitstekende audiohelderheid. Dit is een plug & play product. De condensatormicrofoon bedekt het geluid met geluidsabsorberend katoen met hoge dichtheid, waardoor het geluid helderder en vloeiender is.

360 Graden: De microfoon kan geluid oppikken van 360 ° graden omnidirectioneel. Bovendien kan hij het minste signaal opvangen en je stem levendig reproduceren van aangezicht tot aangezicht praten.

Quick Mute & Mute-knop: de DrPhone Conference Microphone kan je door de mute-knop, snel dempen en dempen opheffen met één druk op de mute-knop, wat erg handig is voor online vergaderingen en afstandsonderwijs.

Superieure prestaties: de microfoon kan uw stem op 3 meter afstand oppikken. 10 keer beter dan een traditionele computermicrofoon. U hoeft niet rechtstreeks in de richting van de pc-laptopmicrofoon te spreken of uzelf keer op keer te herhalen, ga gewoon een normaal gesprek voeren .

Draagbaar ontwerp: compact draagbaar ontwerp, ongeveer zo groot als een kleine handpalm, dus het blijft perfect op de vergadertafel zonder al te veel ruimte in te nemen. Steek de conferentiemicrofoon gewoon in uw zak of aktetas.

Te gebruiken voor: Ook is de DrPhone Conference Microphone multifunctioneel te gebruiken voor o.a : online vergaderingen, zakelijke conferenties en onderhandelingen, video- / audiochat, skype, gaming en meer.

Het is een uitstekende oplossing voor iedereen die videoconferenties moet houden, kantoorvergaderingen moet opnemen in de vergaderruimte / vergaderruimte.

Kenmerken:
- Microfoon
- Quick Mute
- Geluid oppikken van 360 ° graden omnidirectioneel.
- Te gebruiken voor vele activiteiten

Specificaties:
-Polair patroon: omnidirectioneel
-Type aansluiting: USB
-Connectiviteitstechnologie: USB
-Materiaal van condensatormicrofoon : katoen
-Hardwareplatform: Laptop, pc
-Stroombron: Met snoer Elektrisch
-Systeemvereisten: Windows XP of hoger (voor Windows Vista/7/8/10), voor Mac OS 7 en hoger
-Lijn lengte: ongeveer 2 meter
-Pick-up Afstand: 3 meter
-Item Gewicht: Ca. 163g
-Materiaal: Zinklegering + Metalen Mesh Cover
-Frequentiebereik: 100Hz-16KHz
-Maximale geluidsdruk ratio: 110 dB
-Signaal-ruisverhouding: >60db
-Input Impedantie: ≤ 680Ω
-Mic Gevoeligheid: -40dB ± 3dB
-Ingangsspanning: 5V ± 5%
-Interface type: USB2.0
-Item Grootte: Ca. & phi; 7*1.5cm / & phi; 2.75 * 0.59in

 

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

21 andere producten in dezelfde categorie

Close