Close

Microfoon

Bekeken producten

DrPhone - PX2® Lavalier - USB-C / Type-C Microfoon met DAC Smartphone voor o.a. Samsung Galaxy / iPad Pro

8720118738511

Nieuw

Premium Lavalier High End Microfoon voor Smartphone / Tablet / Laptop met USB-C aansluiting

Meer details

Voorradig

€ 15,66

Meer informatie

DrPhone - PX2® Premium Lavalier High End Microfoon voor Smartphone / Tablet / Laptop met USB-C aansluiting. De PX2 werkt op smartphones zoals de Samsung Galaxy door de ingebouwde DAC chip. Dit betekent dat je geen adapter nodig hebt!

Draad: Gemaakt met eco-vriendelijk plastic. De kabel is niet alleen zeer duurzaam maar ook gemaakt van eco-vriendelijk plastic. Lengte van de kabel is 1.5 meter.

【Kristalhelder geluid】De externe clip op de microfoon beschikt over een omnidirectionele microfoon wat extern gesproken patronen herkend om een zo natuurlijk mogelijk gesproken geluid te produceren. Elke opname kan perfect gebruikt worden voor bijvoorbeeld podcasts, interviews, conferenties en bijvoorbeeld dicteren in het algemeen. De DrPhone® PX2 is geoptimaliseerd voor elke smartphone, tablet of laptop met USB-C aansluiting.

【Plug & Play】Je kunt de DrPhone® PX2 direct gebruiken op je smartphone, tablet of laptop en zonder extra software gebruiken om te interviewen, youtube en voor verschillende andere audio-toepassingen. De PX2 microfoon is lichtgewicht en perfect om mee te nemen. Het is een eenvoudige en een ideaal hulpmiddel voor opname voor o.a. YouTube, Facebook, Instagram, Periscoop.

Onmidirectionele Microfoon. Soort: Type: Microfoon

Specificaties:

Kleur: Zwart

Type: Condensator Microfoon

Frequentiebereik: 20Hz-16 KHz

Gevoeligheid:-30dB +/-2dB

Plug: Type-C

Kabel Lengte: 145 cm/4.7ft

Item Gewicht: 20g/0.7 oz

Pakket Maat: 12*9*2.5 cm/4.7*3.5 * 1in

Pakket Gewicht: 44g/1.6 oz

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

Ook gekocht:

21 andere producten in dezelfde categorie

Close