Close

Microfoon

DrPhone - PX3® Lavalier Microfoon met Clip + Bluetooth 2 in 1 Splitter 3.5mm Jack - Voor Apple iPhone / iPad met Apple Lightning

8720118738450

Nieuw

Dit product is niet meer op voorraad

€ 23,10

Meer informatie

DrPhone - PX3® Premium Lavalier High End Microfoon met Clip voor Apple iPhone of iPad

Draad: Gemaakt met eco-vriendelijk plastic. De kabel is niet alleen zeer duurzaam maar ook gemaakt van eco-vriendelijk plastic. Lengte van de kabel is Ca. 1.4 meter.

【Kristalhelder geluid】De externe clip op de microfoon beschikt over een omnidirectionele microfoon wat extern gesproken patronen herkend om een zo natuurlijk mogelijk gesproken geluid te produceren. Elke opname kan perfect gebruikt worden voor bijvoorbeeld podcasts, interviews, conferenties en bijvoorbeeld dicteren in het algemeen. De DrPhone® PX3 is geoptimaliseerd voor elke smartphone, tablet of laptop met 3.5mm audio jack aansluiting.

【Plug & Play】Je kunt de DrPhone® PX3 direct gebruiken op je smartphone, tablet of laptop en zonder extra software gebruiken om te interviewen, youtube en voor verschillende andere audio-toepassingen. De PX1 microfoon is lichtgewicht en perfect om mee te nemen. Het is een eenvoudige en een ideaal hulpmiddel voor opname voor o.a. YouTube, Facebook, Instagram, Periscoop.

Gerichtheid: Omni-directioneel

Impedantie: ≤ 30dB +3dB (0dB=1V/pa.1 Khz)

Werkspanning: 2.0V

Frequentiebereik: 65Hz-18Khz

Plug diameter: 3.5mm Kabel lengte: Ca. 1.4 meter

Geldt voor: Apple telefoon, Android telefoon, camera, video camera, computer, notebook

 

Opmerking: Bluetooth verbinding is nodig voor het aansluiten van de DrPhone PX3® microfoon op een Apple mobiele telefoon of tablet. Plug de adapter in je Apple smartphone of tablet en verbindt het via bluetooth.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

21 andere producten in dezelfde categorie

Close