Close

Splitter

Bekeken producten

DrPhone LS03 Lighting Splitter – 2 in 1 Adapter – Audio Jack 3.5mm & Oplaad functie (Ondersteunt niet met bellen) - Zilver

8720118469194

Nieuw

DrPhone LS03 Lighting Splitter – 2 in 1 Adapter – Audio Jack 3.5mm & Oplaad functie (Ondersteunt niet met bellen) - Zilver

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 10,70

Datasheet

Type Kabel AansluitingLightning

Meer informatie

[Compatibel met] --- Perfect werkt met iPhone 11/11 Pro /11 PRO MAX/Xs/ XR/XS MAX/ 8 7 Plus met Apple-hoofdtelefoon en oplader, geen ondersteuning voor aux cord audio. [iOS 10.3 en hoger].

[Luisteren en laden] - Met deze adapter kunt u tegelijkertijd luisteren en opladen. (Het ondersteunt niet: gegevenssynchronisatie, volume-aanpassing en telefoongesprek.)

[Originele geluidskwaliteit behouden] --- Met deze iPhone X-adapter kunt u uw audio van een digitale bron naar verliesloos converteren, de oorspronkelijke geluidskwaliteit behouden.

[Eenvoudig te gebruiken en uit te voeren] --- Geen extra software, gewoon aansluiten en werken. Klein formaat en 5 gram lichtgewicht. Met een touw aangesloten op het gat van de adapter, is het draagbaar om in je zak te worden genomen, handtas tijdens het werken en reizen. De cord wordt niet meegeleverd.

[Opwarming] --- Kan niet worden gebruikt met een te dikke telefoonbehuizing. (Controleer indien nodig of de Lightning van de telefoonbehuizing minder dan 2 mm dik / 0,078 inch is, om ervoor te zorgen dat producten op de juiste manier worden gebruikt.)

Het gebruik van oortelefoons en oplader is de beste keuze voor dit product.

Let op:

1. De earphine-interface is 3,5 mm.
2. Ondersteunt niet met bellen.

Alvorens te gebruiken, moet de adapter zijn verbonden met de oortelefoon en kabel en vervolgens verbonden met de mobiele telefoon. Als de oortelefoon het geluid verliest, moet u de mobiele telefoon opnieuw aansluiten.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close