Close

Voice Recorder

DrPhone DVR2 - Geluidsrecorder - Voicerecorder- Ruisonderdrukking - USB 2.0 met ondersteuning Micro SD - 16G - Zwart

8720118469880

Nieuw

Dit product is niet meer op voorraad

€ 20,62

Meer informatie

De DVR2 is een USB geluidsrecorder waar mee je handig dingen kan opslaan en opnemen. Dit is bijvoorbeeld heel handig tijdens lessen, interviews, vergaderingen, telefoongesprekken of andere situaties. Ook gaat de batterij lang mee en geeft het een waarschuwing als die bijna leeg is. Deze waarschuwing wordt weergeven via een rood knipperend lichtje op de USB stick. De voice recorder heeft een grote capaciteit en ook ondersteunt audioformaat WAV.

Daarnaast heeft de DVR2 een ruisonderdrukking in de stemgeluiden. Dit zorgt ervoor dat het geluid er beter op komt tijdens het opnemen. Je kunt met de DVR2 ongeveer 2 uur achter elkaar opnemen. De DVR2 heeft een microSD ingang met een capiciteit tot 32GB ( Let op: De micro SD is er niet bij inbegrepen)

Hoe te gebruiken: Druk de ''on '' knop, zodra deze is ingedrukt zal de rode licht 5 sec branden. Nadat deze 5 sec heeft gebrand begint het op te nemen. Als je daarna de ''off'' knop indrukt zal het opnemen stoppen en slaat hij de bestand op.

Specificaties:

- Opnameformaat: MP3 / WAV

- Voeding: 3.7V 100mAh

- Ondersteuningssysteem: Windows

- Ondersteuning voor geheugen:1-32GB MicroSD

- Gewicht: 12G

- Product grootte: 70x19x8mm

- Kleur: Zwart

- Opname bit snelheid: 128Kbps

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

6 andere producten in dezelfde categorie

Close