Close

Wifi Adapter

Bekeken producten

DrPhone B6 - Bluetooth 5.0 USB Adapter Dongle - 20 tot 50 Meter Bereik - 3mbps - Dual mode - Zwart

8720118011133

Nieuw

B5 Bluetooth 5.0 USB Adapter Dongle - 20 tot 50 Meter Bereik - 3mbps - Dual mode

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 14,83

Datasheet

Type Kabel AansluitingUSB 2.0
KleurenZwart

Meer informatie


Realiseer de verbinding tussen de computer en andere Bluetooth-apparaten, zoals mobiele telefoons, tablets, muizen, toetsenborden, Bluetooth-headsets, Bluetooth-luidsprekers, gamepads, printers en meer met de DrPhone B5 Pro bluetooth dongle met Bluetooth 5.0 technologie. 

- Mini USB Bluetooth 5.0-adapter met hoge snelheid tot 3 Mbps.

- Dual-mode Bluetooth-overdracht. Met Bluetooth Module (Dual Mode) ..biedt een eenvoudige manier om te communiceren met andere Bluetooth apparaten zoals smartphones, met realtime communicatie en zeer laag energieverbruik.

- Laag vermogen te kiezen uit 1,2 tot 3,6 VI / O.

- Ondersteunt Bluetooth-spraakgegevens.

Kenmerken van Bluetooth 5.0
-Bluetooth 5.0 transmissieafstand 20-50m
-Sneller en stabieler dan Bluetooth 4.0-versie transmissie.
- Low energy modus : Met bluetooth 5.0 ondersteunen alle audioapparaten de Bluetooth Low Energy-optie automatisch, waardoor accessoires direct minder stroom verbruiken en daardoor langer meegaan.


- Snelheid en bereik:
Een van de belangrijkste veranderingen in bluetooth 5.0 is waarschijnlijk de verbeterde snelheid en het grotere bereik. Met oudere bluetooth-versies heb je een bereik van circa 10 meter en met de laatste versie is dit 40 meter. Je kunt dus je telefoon makkelijk in huis laten liggen als jij in de tuin geniet van de muziek uit je draadloze speaker.

Qua snelheid zou bluetooth 5.0 twee keer sneller zijn dan de oudere versies. In praktijk betekent dit dat je sneller verbinding maakt met je accessoires en bovendien sneller bestanden via bluetooth kan versturen dan voorheen. Maar ook hier geldt: je accessoires moeten wel de huidige standaard ondersteunen.

Verbind de Bluetooth-muis / het toetsenbord : raak de afstandslimiet kwijt, responsief en onbeperkt.

Brede compatibiliteit : Windows 10, Windows 8, Windows 7, XP en Vista / MAC /Linux

Daarnaast is er een opening in de USB dongle waarmee u een koord kunt vastbinden zodat u deze kunt bevestigen aan uw sleutelhanger etc.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

Ook gekocht:

18 andere producten in dezelfde categorie

Close