Close

Muismat

Bekeken producten

DrPhone ER2 - Ergonomische Muismat met polssteun – Premium Muis Mat met Anti-Slip Oppervlak - Zwart

8720118587386

Nieuw

DrPhone ER2 - Ergonomische Muismat met polssteun – Premium Muis Mat met Anti-Slip Oppervlak - Zwart

Meer details

Waarschuwing: Laatste artikelen op voorraad

€ 9,05

Meer informatie

De DrPhone ER2 muismat is ontworpen om te helpen bij pijn om de pols en arm. De zachte traag schuim zorgt  voor extra comfort. De muismat heeft een anti slip functie waar je muis met extra precisie en stilte kunt gebruiken. 

Comfortabel Traag schuim 】De muismat is gemaakt van milieuvriendelijke materialen. De stof van het oppervlak is super zacht. De unieke SBR waterdichte voering voorkomt schade bij gemorste vloeistof. De traagschuim gaat rustig terug naar zijn originele positie na gebruik.

Verbeterde formaat】 De ER2 muismat polssteun ondersteund vrijwel elke bureau. Het is comfortabel in gebruik en een goede toevoeging op elke bureau. Je kunt de muismat combineren met elke toetsenbord en muis.

Ergonomisch ontwerp】 De gebogen ontwerp van de polssteun past perfect op om pols. De ER2 serie muismat biedt  extraondersteuning om druk te verlichten. Het helpt om vermoeidheid en pijn van je pols te verminderen.

Non-slip basis】 De onderkant van de polssteun is gemaakt met antislip natuurlijke rubber materiaal die gecertificeerd is door ROHS. De antislip textuur biedt extra stabiliteit. 

Kenmerken:

  • Ergonomische vorm en de juiste hoogte houdt je pols in een natuurlijke positie in plaats van een verkeerde hoek om pijn te voorkomen.
  • Antislip onderkant met de natuurlijke rubber materiaal voorkomt onnodige bewegingen en houdt de muis stabiel op zijn plek.
  • Ontworpen met een traag schuim structuur. Deze is comfortabel, lichtgewicht en duurzaam. 

Specificaties:

  • Merk: DrPhone
  • Model: ER2
  • Maat: 25x22.5 CM
  • Muismat is exclusief muis

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

22 andere producten in dezelfde categorie

Close