DrPhone MQ PU Muismat + ingebouwde draadloze Qi oplader - 2 in 1 Muismat -5V/2A – Donkergrijs

  DrPhone MQ PU Muismat + ingebouwde draadloze Qi oplader - 2 in 1 Muismat -5V/2A – Donkergrijs

  € 14,95
  Inclusief belasting
  Features

  DrPhone MQ PU Muismat + ingebouwde draadloze Qi oplader - 2 in 1 Muismat -5V/2A – Donkergrijs

  Aantal

   

  Beveiligingsbeleid

   

  Leveringsbeleid

   

  Retourbeleid

  Categories:

  Muismat + draadloos opladen: De MQ 2-op-1 ontwerp - gecombineerde muismat en QI draadloos laadstation in één. Eenvoudig op te laden en erg dun, gemakkelijk uit te voeren.


  Draadloze oplader van 10W: De muismat heeft een stabiele QI draadloos oplaad systeem die je smartphone op een stabiele en normale manier oplaadt terwijl je met je muis bezig bent op de muistmat. Laad je Qi-compatibele smartphone op, geen noodzaak om je telefoon aan te sluiten op een stopcontact of USB-poort.

  Elegant muismatje met PU lederen + Cashmere look: De antislip-voet en de PU-lederen muismat hebben stofdichte, waterdichte eigenschappen. Het is beter om de behuizing van je telefoon op te bergen voordat je deze oplaadt (geen metalen / magnetische / ijzeren behuizing, enz.)

  Veilig en betrouwbaar: Ingebouwde overspanning, onderspanning, temperatuurregeling, overspanningsbeveiliging en kortsluitingsbeveiliging bieden ultieme veiligheid voor je smartphone.

  Compatibiliteit: Compatibel met iPhone 12/11/X, iPhone 8/8 Plus, Samsung Galaxy Note 20/Note 10 Plus/S10/S9/ S8, S8 Plus, S7, S7 edge, S6, S6 edge, S6 edge plus en de andere Qi-compatibele apparaten.

  Let op: De oplader laadt op een normale manier op. Dit is geen snellader maar een QI lader die maximaal 5V 2A aankan. De oplaadtijd is ongeveer 3 uur

  Algemeen

  - Materiaal: PU-leer

  - Ingangsspanning: 5V

  - Ingangsstroom: 1.5-2A

  - Uitgangsspanning: 5V

  - Uitgangsstroom: 1A

  - Vermogen: 10W (Max)

  - Oplaadtijd: ongeveer 3 uur

  - Werkafstand: tot 6 mm

  - Oplaadefficiëntie: 73%

   

  Dimensies en gewicht

  - Afmeting: 310x230x5mm

  - Gewicht: 250g

  8720118056684
  4 Items
  Nieuw