Close

Docking station

DrPhone CK1 – Oplaad Station – LED Indicator – Beschermende Chip – Snel Lader - Geschikt voor PS5 - Wit

8720118090954

Nieuw

€ 28,88

Meer informatie

【Direct en snel opladen】 De DrPhone CK1-oplaadstation is ontworpen om maximaal twee PS5 DualSense-controllers tegelijk op te laden. De PS5 DualSense-controllers kunnen beide in minder dan 3 uur volledig worden opgeladen.【Opmerking:】 Deze oplaadsnelheid is alleen mogelijk met een directe 5V/3A-adapter en kan langer duren bij gebruik van de USB-verbinding met de PS5.

【Intelligente bescherming】 De ingebouwde intelligente chip biedt slimme bescherming tegen oververhitting, overstroom, kortsluiting en overspanning voor uw controllers om ervoor te zorgen dat ze zo lang mogelijk in goede staat blijven.

【LED-indicator】Led lampjes aan de boven- en onderkant knipperen wanneer de controller wordt opgeladen. Een oranje lampje geeft aan dat het opladen bezig is en het lampje gaat automatisch uit wanneer de controller volledig is opgeladen.

【Aesthetic Match】 Het ontwerp van dit oplaadstation is gemaakt om perfect bij het uiterlijk van de PS5 te passen. De lampjes gloeien in dezelfde oranje tint als de controllers en door het wit/zwarte schema kan hij comfortabel naast de PS5 zitten.

【Twee manieren van opladen】 Je kan het oplaadstation rechtstreeks aansluiten op de twee USB-poorten van de PS5 Console. Of sluit het dock aan op een externe minimaal 5V/3A AC-adapter (niet meegeleverd) om twee controllers tegelijkertijd op te laden. Wanneer je een AC-adapter gebruikt, is er slechts één USB-poort nodig.

Kenmerken:

  • 2 Controllers Tegelijk Opladen
  • Ingebouwde Chip Ter Bescherming
  • LED-indicator
  • Snel Lader

Specificaties:

  • Merk: DrPhone
  • Model: CK1
  • Compatibel Merk/Model: Sony

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

Close