Close

Home

Bekeken producten

DrPhone Bowal Automatic Robot Vacuum Cleaner – Automatische stofzuiger – Robot - Housecleaner – Thuis Stofzuiger -

8720118662045

Nieuw

Ontworpen om gemakkelijk te werken onder meubilair

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 49,55

Meer informatie

 

Superdun en super stilOntworpen om gemakkelijk te werken onder meubilair. Hij is stil genoeg om zelfs tussendoor te kunnen lezen of tv kijken terwijl de robotstofzuiger schoonmaakt.

Lange werkduurDoor de 1200mAh hoge capaciteit lithium batterij kan hij ongeveer 5 uur per enkele lading mee. De reinigingstijd circa 120 minuten dus perfect om het hele appartement schoon te maken.

Hoge capaciteit batterijDe robot stofzuiger ondersteunt tot 120 minuten van constante reiniging. Hij is geschikt voor de schoonmaak van alle huishoudelijke of openbare plaatsen.

houdt de lucht schoon3 laags filters (primaire filter, sponsfilter en HEPA-filter) om te voorkomen dat het stof weer in de lucht vliegt. De ingebouwde vuilnisbak heeft 0,4L opslagcapaciteit.

Slimme chipDe slimme chip zorgt ervoor dat de robot automatisch een andere koers kiest op het moment dat hij een muur of ander object raakt.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close