Close

Camera

Bekeken producten

DrPhone UB1 WiFi-videodeurbel - 1080p HD-video - Bewegingsgeactiveerde waarschuwingen -2-weg audio- nachtzicht - IP65 waterdicht

8720118053263

Nieuw

DrPhone UB1 WiFi-videodeurbel - 1080p HD-video - Bewegingsgeactiveerde waarschuwingen -2-weg audio- nachtzicht - IP65 waterdicht

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 49,55

Meer informatie

WERKT MET 2,4 GHZ WIFI: Deze UB1 video deurbel Camera ondersteunt 2,4 Ghz Wifi, Ingebouwde nachtzicht stelt je in staat om in het donker te zien.

DRAADLOZE & oplaadbare batterij: deze WiFi-videodeurbel heeft 2 18650 batterij nodig ( inbegrepen) deze zijn oplaadbaar. Deze batterijlader is er niet bij ingebrepen maar kun je altijd los verkijgen. De installatie en de verbinding van de beveiligingscamera zijn 100% draadloos, wat het extra gemak geeft is dat je niet met stopcontacten te maken heeft of wirwar van draden
(TIPS: verwijder de sticker met negatieve isolatie van de batterij als deze erop zit en laad deze volledig op).

GEMAKKELIJK TE INSTALLEREN & GEBRUIKEN: Deze camera voor huisbeveiliging is eenvoudig in te stellen zonder ingewikkelde tools te gebruiken, activering op afstand via mobiele telefoons (via de APP: UBox) wordt ondersteund.

PIR ONDERSTEUND: Wanneer iemand buiten ronddwaalt, wordt waarschuwingsinformatie onmiddellijk via de APP naar de aangesloten mobiele telefoon gestuurd. Let op: Veel opties moeten zelf geinstalleerd worden via de app. Ieder heeft zijn eigen wensen, dit kun je dus aan of uit zetten op basis van je keuze. live video-opname kan direct na een gedetecteerde menselijke beweging worden geactiveerd en lokaal worden opgenomen op de SD-kaart of in de cloud (optioneel). onze videodeurbel stuurt een waarschuwing naar uw mobiele telefoon, biedt een periode van gratis cloudopslagservice (TIPS: voor video-kun je een micro SD kaart aanschaffen van MAX 32 GB.

FULL 1080P HD VIDEO & TWEE-WEG AUDIO: De Video Doorbell Camera 1080p Full HD, biedt u een duidelijke beeldkwaliteit om de situaties thuis van 's ochtends tot middernacht te zien.
De deurbel voor thuisbeveiliging kan zowel overdag als 's nachts worden gebruikt, hij bewaakt je huis in 1080HD-video met infrarood nachtzicht en liveweergave. Het behoudt een 166 graden brede kijkhoek en biedt tweerichtingsaudiogesprek, zodat u gemakkelijk gesprekken kunt voeren met de ingebouwde microfoon en luidspreker

IP65 waterdicht: onze videodeurbel-beveiligingscamera helpt je de veiligheid te behouden door iedereen die voor je deur staat te bekijken zonder deze te openen. Om ervoor te zorgen dat je bescherming de klok rond blijft, gebruiken we een IP65 waterdicht ontwerp. Het is veilig te gebruiken onder alle weersomstandigheden, waardoor het ideaal is voor gebruik het hele jaar door.

100% DRAADLOOS EN DRAADLOOS: Draadloze beveiligingscamera biedt je het grootste gemak van het leven, zonder dat je last heeft van rommelige kabels.

Wat zit er in de UB1?

1 x video-deurbel

2 x oplaadbare batterij

1 x USB-kabel

1 x pakket met schroeven en gereedschappen

1 x dubbelzijdige tape

1 x gebruikershandleiding

LET OP:
- Werkt alleen met een 2,4 GHz Wi-Fi-router, niet met 5 GHz Wi-Fi.

-Geen ondersteuning voor 24/7 opname van de hele dag. Het begint pas met het opnemen van video's wanneer de PIR-sensor van de camera de bewegingen van het menselijk lichaam detecteert.

-Verwijder de negatieve isolatiesticker van de batterij en laad deze volledig op wanneer je deze voor de eerste keer gebruikt.

-Voor video-opslag kun je een Micro SD kaart gebruiken, deze ondersteunt ook cloudopslag optioneel via de app.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close