Close

(Telefoon) Opzet Lens / Lenzen

Bekeken producten

DrPhone APEX11 PRO - 11 in 1 Telefoon Camera Lenzen – Professioneel Fotografie – HD Lenzen - Macro / StarFilter / Filters

8720118055311

Nieuw

DrPhone Apexel Series 11 in 1 Telefoon Camera Lenzen – Fotografie – Universeel – Zwart

Meer details

€ 33,02

Meer informatie

11 stuks telefoon cameralens in 1 kit: Deze perfecte telefooncamera lens kit met inbegrip van: -  -- ND32 filter

- Caleidoscooplens

- CPL filter

- Ster filter

- Fisheye Lens vier Grad kleur lens (Blauw, Grijs, geel, oranje) voor uw dagelijkse fotografie te gebruiken en maak uw fotografie creatiever.

- 140°Super groothoeklens + Update MACRO-lens tonen u een groothoekbeeld & een heldere foto in detail van het doelobject.

 

2020 Nieuw ontworpen Grad kleurenlens: Vier kleuren lensset kan je een diversiteit aan creativiteit geven, Schiethoek instelbaar. Perfect voor het veranderen van de stemming van een foto. Geweldig voor het fotograferen van de lucht, de zonsondergang, de rooskleurige wolk, het water van het meer, enz.

 

Hoog - de Lens van de Kwaliteitscel: Zeer professioneel vervaardigd product dat van aluminium wordt gemaakt, om de duurzaamheid van het product. Put te verhogen installeert de klem op telefooncamera en zorgt ervoor de lens met de lens van de telefooncamera wordt gericht. Het schieten van kunstwerkbeelden door uw smartphones met onze de lensuitrusting van de telefooncamera te gebruiken, geniet van het technische beeldeffect.

 

Universele compatibiliteit en gebruiksaanwijzing: Universele afneembare klem ontwerp, werken met alle soorten smartphones en tabletten, waaronder iPhone 8,7,6,6 plus,6s,6s plus,Samsung Galaxy, iPad en andere smartphones zoals Samsung, Huawei, Sony, LG, xiaomi en vele anderen.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

Ook gekocht:

30 andere producten in dezelfde categorie

Close