DrPhone - 2 Meter Kabel - USB-C - Oplaadkabel – 18W Dubbele Qualcom 3.0 Quick Charge - Geschikt Voor PS5 - Adapter – Zwart

€ 19,95
Inclusief belasting
Features

DrPhone - 2 Meter Kabel  - USB-C  - Oplaadkabel – 18W Dubbele Qualcom 3.0 Quick Charge - Geschikt Voor PS5 - Adapter - Snel Lader – Zwart

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Categories:

Met de DrPhone® HybridX oplaadkabel voor je nieuwe spelcomputer kun je met een gerust hart laden. De kabel reguleert de stroomtoevoer zodat je dure spelcomputer niet overbeladen wordt. De gevlochten design zorgt er niet alleen voor dat de kabels niet in een knoop raken maar het speciale design verbeterd ook nog eens het levensduur van de kabel voor extra lange game plezier. Deze kabel werkt uitstekend in combinatie met de nieuwste thuislader van DrPhone. Met de nieuwe thuislader van Drphone laadt je vanaf nu gemakkelijk je smartphone of tablet op met hoge snelheid. De HALO3 Fast Charge oplader laadt al je apparaten op de meest efficiënte manier op, zonder compromis. Wat deze ook uniek maakt is dat er niet 1 maar 2 Qualcom 3.0 poorten zijn.

Snel laadtechnologie: garandeert de snelst mogelijke lading voor elke smartphone of tablet, dankzij de Quick Charge Qualcom 3.0.
Uit onderzoek is gebleken dat het gebruiken van de Qualcomm 3.0 de snelheid van de lader met 50% kan verhogen en 1 uur kan besparen.

Superieure compatibiliteit: achterwaarts compatibel met alle versies van Qualcomm Quick Charge-technologie (1.0, 2.0 & 3.0). Laadt ook niet-snel laadapparaten op tot maximaal 2,4 A.
Let op: De kabel die u gebruikt moeten ook de specificaties hebben om de Fast Charge 3.0 aan te kunnen.

Veiligheid voorop: DrPhone® HALO3 Oplaad technologie biedt bescherming aan tegen uw smartphone,tablet etc. D

De DrPhone Thuislader biedt onder andere bescherming tegen:

- Bescherming tegen oververhitting
- Stroombeveiliging.
- Overbelastingsbeveiliging.
- Over-ontlading bescherming.

Daarnaast is de thuislader ook gemaakt van brandvertragend materiaal. Brandbeveiliging ontwerp voor veiligheid en beveiliging. Hoge temperatuur weerstand en kan tegen stoten en vallen. Als de lader valt hoeft u niet bang te zijn dat het stopt met functioneren.

Specificaties:
Input:100-240V 50/60Hz 0.5A
pd 3.0 output1.5V -3A.9V 2A/12V-1.5A
pd 3.0 output2.5V -3A.9V 2A/12V-1.5A

- Gevlochten kabel

- Reguleert stroom toevoer

- Knoopvrij

- Voor laden en data overdracht

8720118663073
5 Items
Nieuw