Close

Gamecontroller

Bekeken producten

DrPhone RX PRO - Wireless PS4 Controller – Draadloos – PS4 Gaming – Playstation – Bluetooth – Console Gaming- PS3 – PC

8720118036877

Nieuw

Draadloze PS4 Controller

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 31,36

Meer informatie

Draadloze Bluetooth-verbinding: De PS4 draadloze controller zorgt voor een stabiel en betrouwbaar signaal zonder vertragingen of onderbrekingen binnen 8 m. Gepresenteerd met sterke anti-interferentie technologie en zal niet worden beïnvloed door andere draadloze apparaten.

Ondersteunt spel vibratie functie: Afhankelijk van de game status en game scene, om de sterke en zwakke verschillende vibratie effect te produceren, geïntegreerd met twee asymmetrische motoren aan de linkerkant en rechts, het verstrekken van veel plezier en meer echte feedback in games.

6-assige 3D-functie: de nieuwste bewegingsdetectietechnologie, de geïntegreerde 6-assige sensor van de PS-controller, bestaande uit een 3D-versnellingssensor en een gyrosensor zorgen samen voor meer plezier in de game.

Het ondersteunt de touch panel en paneltoets functies. De ingebouwde 3,5 mm aansluiting maakt het mogelijk voor de luidspreker en stereo-headset om gebruikt te worden. Geïntegreerd met kleurrijke LED's biedt de controller een spannende nieuwe manier om uw games te ervaren.

Share Play: Met de knop Share kunt u video's en game-schermen delen of vrienden online uitnodigen om met u te spelen.

 

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close