Close

Oplaadstations

DrPhone 2COILS - Draadloos Opladen – Snellader smartphone QI - 10W - Micro USB – Grijs

8720118910641

Nieuw

€ 20,62

Meer informatie

DrPhone 2COILS is een draadloze oplader gemaakt voor smartphones met draadloze oplaadtechniek (Qi). Met de draadloze lader kun je een smartphone snel en veilig opladen zonder te knoeien met kabels. De 2COILS lader kun je plaatsen op je bureau of bijvoorbeeld je nachtkastje. Het beschikt over een slaap vriendelijk LED lichtje. De smartphone kan zowel verticaal als horizontaal opgeladen worden.

 

 1. Verbeterde versie van het bestaande draadloze oplaadsysteem

  • De 2Coils lader beschikt over een10W snelle draadloze oplader. De lader is ontworpen voor smartphones met draadloze oplaadtechniek. Het draadloze oplaadstation past zich aan op de wattage van de telefoon.

 

2. Ingebouwde 2-Coil Snelle Draadloze Oplader:

  • De 2Coils is 1.5 keer zo snel als de standaard originele Samsung draadloze oplader. De 2Coils lader kan je smartphone opladen binnen 1.5 tot 3 uur volledig draadloos opladen. (Let op! Hiervoor heb je wel een adapter nodig met Qualcomm 2.0 of 3.0 technologie met 9V 1.8A welke te zien is op de specificaties van het apparaat. ).
  • Ingebouwde 2-coil biedt een breder oplaad gebied. Kan je telefoonhoes op de smartphone laten. (Tot 4 mm) Tenzij er een creditcard of metaal tussen zit.

 

3. Verbeterde Veiligheid

  • Dubbele ventilator houdt de telefoon koud, waardoor de smartphone niet al te warm wordt.
  • Automatische stop. Zodra de smartphone volledig opgeladen is stopt het automatisch met opladen.

 

Specificaties:

Merk: DrPhone

Model: 2COILS

Input: 5V 2A

Output: 9 V 1.8A

Vermogen: 10 W (MAX), 7.5 W, 5 W

 

 

Pakket Bevat:

1 x DrPhone2COILS draadloze oplader stand

1 x Micro usb-kabel

1 x Gebruikershandleiding

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

27 andere producten in dezelfde categorie

Close