DrPhone NSD6 - 6 in 1 Dock - Oplaad Station – Geschikt voor Nintendo Switch – Joycon’s / Game-slots & USB 2.0– Zwart

€ 37,95
Inclusief belasting
Features

DrPhone NSD6 - 6 in 1 Dock - Oplaad Station – Geschikt voor Nintendo Switch – Joycon’s / Game-slots & USB 2.0– Zwart

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Categories:

Met deze NSD6 oplaad station kun je de 4 kleine controllers van de Nintendo Switch (Joy-Con) L/R tegelijkertijd opladen,

De achterkant van de NSD6 is ontworpen met een vrouwelijke USB2.0-poort die een gegevensoverdrachtfunctie heeft, deze USB2.0-uitgang kan worden aangesloten met een N-S bedrade controller. Daarnaast is er ook een mannelijke USB 2.0-ingang, deze kan worden aangesloten op de originele vrouwelijke USB-basispoort.

De NSD6 maakt gebruik van een intelligent MCU-besturingscircuit en is uitgerust met een zelfherstelverzekering voor de ingangspoort, met een overstroombeveiligingsfunctie en kortsluitbeveiligingsfunctie zorgt het ervoor dat de productveiligheidsprestaties effectief verbeteren.

Met rode en groene oplaadindicatoren. De rode indicator licht op tijdens het opladen en de groene indicator licht op voor volledige lading of het niet opladen van de controller, wat eenvoudig en intuïtief is.

Tot slot zijn er 2 game-slots aan de rechterkant van het product, waarin 2 N-S-gamekaarten kunnen worden opgeslagen, zodat je op elk moment twee veelgebruikte gamekaarten kunt plaatsen.

Kenmerken:
- 4 Joycon tegelijkertijd opladen.
- 2 Extra Gamekaart slots.
- Productveilligheid
- Optie om een bedrade controller aan te sluiten.

Specificaties:
Input voltage: 5V
Huidige Input: 1.5A
Oplaadtijd voor controllers: ongeveer 3.5 uur

8720118102213
5 Items
Nieuw