Close

Oplaadstations

Bekeken producten

DrPhone NSD7 - 6 in 1 Oplaad Station– Geschikt voor voor Nintendo Switch/ 4 Joy Con en 2 Pro-controllers met USB 2.0 - Zwart

8720118100080

Nieuw

DrPhone NSOS 6 in 1 Oplaad Station – Multi-oplader – Dock - Geschikt voor voor Nintendo Switch/ 4 Joy Con en 2 Pro-controllers met USB 2.0 - Zwart

Meer details

€ 28,88

Meer informatie

6 in 1 oplaadstation: het werkt als een multi-oplader, ontworpen om je Switch-controllers2 pro-controllers en 4 controllers voor Joy Cons tegelijkertijd op te slaan en op te laden. Combineer het opladen van de controllers voor joy-con & pro-controllers in één dock.

ALLEEN geschikt voor originele Switch Pro Controller.

Belangrijke opmerking: duw de controller a.u.b. goed door tot het einde van de oplader! ALLEEN compatibel met Swith Pro-controllers

Veilig en betrouwbaar: ingebouwde intelligente chipintegratie, veiligheid met overbelasting of kortsluitbeveiliging, het intelligente circuit kan automatisch de stroom uitschakelen voor veiligheid, duurzaam acryl en ABS-behuizing zorgen voor betrouwbaarheid.

Bespaar ruimte: Je kunt dit laadstation naast de tv of op je bureau plaatsen en al je Switch-accessoires organiseren.

LED-indicatoren: Nadat de oplaadvoeding is aangesloten, wordt het oplaadindicatielampje blauw en wordt het indicatielampje rood wanneer je je controller oplaadt voor Joy Cons.

Eenvoudige installatie - Gemakkelijk te gebruiken. Sluit de oplader aan op de originele Nintendo Switch om stroom te krijgen. Sluit de joy-con of pro-controller aan om op te laden.

Met 2 aangesloten USB 2.0-poorten: Deze 2 USB poorten aan het eind van de dock is voor ondersteuning voor stroominvoer van het originele Switch-dock. 

Daarnaast heeft het een uitgebreide USB 2.0-aansluitingen, deze is bedoeld als communicatiefunctie, verlengde Joy-con-polsbandaansluiting maakt het gemakkelijk op te bergen.OPMERKING1: Alleen oplader, controllers zijn niet inbegrepen.
OPMERKING 2: Gedeeltelijke pro-controllers van derden passen niet in de oplader!

Kenmerken:

1.De oplader is gekoppeld aan het originele Nintendo Switch-dock, dat wordt gebruikt voor het opladen van de Joy-con en pro-controller.
2.Het is beschikbaar om tegelijkertijd 4 joy-con- en 2 Pro-controllers op te laden.
3.Met 2 USB 2.0-stekker, ondersteuning voor stroominvoer van het originele Nintendo Switch-dock.
4.Uitgebreide USB 2.0-aansluiting ondersteunt als communicatiefunctie, verlengde Joy-con-polsbandaansluiting maakt het gemakkelijk op te bergen.
5.Met ingenieus en compact ontwerp geeft de indicator de huidige oplaadstatus aan, eenvoudig te bedienen.

Specificaties:

-Ingangsspanning/stroom: DC 5V 2A

-Uitgangsspanning: DC 5V 2A

-Oplaadtijd voor Joy Con: ongeveer 3 uur

-Oplaadtijd voor Pro Controller: ongeveer 4,5 uur

Gebruiksinstructie:

1.Sluit de oplader aan op de originele Nintendo Switch om stroom te krijgen

2.Na het inschakelen is het logo altijd wit, de gamepad-indicatorpictogrammen zijn groen.

3.Sluit de joy-con of pro-controller aan om op te laden, de bijbehorende indicatorpictogrammen worden rood en worden groen nadat ze volledig zijn opgeladen.

4.Verleng 2 USB 2.0-poorten, ondersteuning voor communicatie. Verleng 2 joy-con polsband-aansluiting, maak het gemakkelijk op te bergen.


Let op: Gebruik altijd de juiste adapter om dit artikel te gebruiken. We adviseren altijd de originele adapter van de Switch te gebruiken of anders een adapter die het aankan. Deze moet minimaal aan de volgende specificaties voldoen 5V 2A.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

27 andere producten in dezelfde categorie

Close