Close

Hoesjes / Covers

Bekeken producten

iPhone 7 Plus X-Level Anticollision Series TPU Hoesje Air Cushion Techonology Case- Zwart

Nieuw

iPhone 7 Plus X-Level Anticollision Series TPU Hoesje Air Cushion Techonology Case- Zwart

Meer details

Waarschuwing: Laatste artikelen op voorraad

€ 8,22

Meer informatie

X-LEVEL MERK INTRODUCTIE

"Lighter,Thinner , Simple." Dit is de motto van X-Level die ze als missie hebben. De X level hoesjes en cases zijn elegant en heeft een zakelijke stijl design. De X-Level cases zijn met milieuvriendelijke geselecteerde materialen ontworpen. Door de creatieve ontwerpers team creeeren ze zeer unieke cases, met uitstekende afwerkingen die perfect op de modellen past. De X-level cases hebben een oogje voor mode, en spelen in op de luxe behoeftes van klanten en persoonlijke voorkeuren.

Anticollision Series

De iPhone 7 Plus Anticollision Series heeft een  ‘’ Air Cushion Techonology’’. Dit zorgt voor een Shock absorberende effect die schokken en stoten van de iPhone 7 Plus absorbeert met luchtkussen technologie die uw iPhone 7 Plus beschermt. Door zijn strakke design en een ultradunne look biedt deze case alle eigenschappen die een case moet hebben. De case bestaat uit 3 lagen. De eerste laag bestaat uit een anti damping kenmerk ( de stippen). Dit zorgt ervoor dat uw telefoon niet beslagen wordt. De tweede laag bestaat uit een hoogwaardige TPU hoesje voor de iphone 7 Plus. Deze steken een aantal mm uit die de bescherming volledig beschermt omdat de randen over uw iPhone 7 Plus komt en dus op de randen valt. De derde laag is een mooie TPE bumper rand. Dit geeft de telefoon een strakkere design.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close