iPhone 7 Plus X-Level Card Case Carbon Style Kaarthouder case- Zwart

iPhone 7+ Plus X-Level Card Case Carbon Style Kaarthouder case- Zwart

€ 14,95
Inclusief belasting

iPhone 7+ Plus X-Level Card Case Carbon Style Kaarthouder case- Zwart

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

X-LEVEL MERK INTRODUCTIE

"Lighter,Thinner , Simple." Dit is de motto van X-Level die ze als missie hebben. De X level hoesjes en cases zijn elegant en heeft een zakelijke stijl design. De X-Level cases zijn met milieuvriendelijke geselecteerde materialen ontworpen. Door de creatieve ontwerpers team creeeren ze zeer unieke cases, met uitstekende afwerkingen die perfect op de modellen past. De X-level cases hebben een oogje voor mode, en spelen in op de luxe behoeftes van klanten en persoonlijke voorkeuren.

Cardcase series

De iPhone 7 plus cardcase series van X-Level is gemaakt van TPU en imitatie carbon fiber textuur. Dit zorgt voor een frisse en verfijnde look. De Cardcase serie heeft op de achterzijde een kaartslot. Dit wil zeggen dat u uw kaarten, bankpassen, ov chipkaart etc in de achterkant van de case kunt schuiven. Hierbij worstelt u minder met passen die u moet zoeken tijdens het reizen en bewaart u alle belangerijke passen samen met u telefoon. Wat deze case ook uniek maakt is de bescherming voor de camera. X-Level let op elke detail, zoals de Arc ontwerp die leidt tot strakke pasvorm van uw telefoon zonder tussenruimte,  de edge steekt 0.1mm boven uw scherm om slijtage te voorkomen.

De randen zijn ontworpen met natuurlijke zachtheid en is handmatig gevouwen met een vleugje ultra slanke stijl. De knoppen zijn gemakkelijke bedienbaar en u heeft toegang tot alle poorten, knoppen en functies van uw iPhone 7 Plus.

4 Items
Nieuw
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.