Close

Hoesjes / Covers

Bekeken producten

iPhone 7+ plus X-Level Wallet Carbon Style Portemonnee Case - Zwart

Nieuw

iPhone 7+ plus X-Level Wallet Carbon Style Portemonnee Case - Zwart

Meer details

Waarschuwing: Laatste artikelen op voorraad

€ 12,36

Meer informatie

X-LEVEL MERK INTRODUCTIE

"Lighter,Thinner , Simple."  De X level hoesjes en cases zijn elegant en hebben een zakelijke stijl design. De X-Level cases zijn met milieuvriendelijke geselecteerde materialen ontworpen. X-level werkt samen met de meest creatieve ontwerpers, hierdoor creëren ze zeer unieke cases met uitstekende afwerkingen die perfect op je smartphone passen. De X-level cases hebben oog voor mode en brengen jou kwaliteit en luxe voor een schappelijke prijs. 

De Wallet SERIES

De Wallet style design maakt de telefoon elegant en anders. De cover heeft een Slim fit design en is erg licht van gewicht. Dit kunt u dus zonder zorgen gemakkelijk opbergen in uw zak.
De cases zijn gemaakt voor dagelijks gebruik en zijn gemakkelijk mee te nemen. De cases zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit PU leder stof met als finishing touch afgewerkt in carbon style. 
De vorm van de case is op maat gemaakt, de case beschermt hierdoor uw iPhone 7 plus op alle kanten. De stofbekleding aan de binnenkant beschermt tegen krassen, vuil en stof. Daarnaast heeft u aan de binnenkant ruimte voor passen of kaarten. De binnenkant van de wallet hoes is uitgerust met een siliconen flexibele case. Dit zorgt ervoor dat uw iPhone 7 Plus beschermt is tegen val en stoot schade. U kunt de case hierdoor ook makkelijk en flexibel uit de hoes halen.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close