• Aanbieding!
iPhone 7 Rearth Ringke Max defender case - ice zilver + Ringke Max HD Screenprotector

iPhone 7 Rearth Ringke Max defender case - ice zilver + Ringke Max HD Screenprotector

€ 19,95
Inclusief belasting
Features

iPhone 7 Rearth Ringke Max defender case - ice zilver + Ringke Max HD Screenprotector

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Categories:

Bent u altijd al op zoek naar een case die alle eigenschappen en kenmerken bezit waar u behoefte aan heeft? U hoeft niet meer verder te zoeken want dit is de case voor uw ultieme bescherming.


Het heeft een slanke, stoere en ultieme sterkere ontwerp. De iPhone 7 Ringke MAX biedt een zelfverzekerde en charmante uitstraling in tegenstelling tot andere hoesjes op de markt. Door zijn uitmuntende bescherming op val en stoot kracht die tevens droptested is. Dit wil zeggen dat ze 100 procent bestemd zijn tegen valschade. Het heeft een slanke dual-layered TPU en Hard cover materialen met Active Touch Technology. Geniet van het stijlvolle comfort van de Touch Active Technology waardoor je een meer natuurlijk gevoel krijght bij het indrukken van de volume en power knoppen.De max case is ontworpen voor een perfecte pasvorm stijl, die ervoor zorgt dat je een stijlvolle iphone 7 hoesje heeft. De case heeft ook onder andere de volgende kenmerken.

Enhanced Comfort Grip

Maximale functionaliteit van uw iPhone 7 met anti-slip kanten met comfort grip en op maat gemaakte taps voor  de uitsparingen om zo een gemakkelijke toegang te bieden tot alle noodzakelijke poorten en knoppen.

Dual Layer Protection

Dual Layer-technologie maakt gebruik van gecombineerde kracht om het maximale bescherming te bieden met de nieuwe schokabsorberend Technology tegen stoten, krassen en valschade. Drop tested die beter is bestand tegen vallen schade en impact. Harde buitenkant PC laag sluit zich aan met de zachtere TPU materiaal om het perfecte defensieve harde pantser geval te combineren.

Heat Deduction Interior

De Ringke Max interieur is speciaal ontworpen met Shock Absorption geometrische patroon met warmte-reductie die zich kunnen voordoen tijdens de smartphone gebruik. De Interieur patroon absorbeert meer schokken en actieve warmteafvoer voor een ultieme schild voor uw apparaat.

4 Items
Nieuw