Close

Hoesjes / Covers

Bekeken producten

iPhone 7 X-Level Wallet Serie 2 Carbon Style Portemonnee Case - Zwart

Nieuw

iPhone 7 X-Level Wallet Serie 2 Carbon Style Portemonnee Case - Zwart

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 15,66

Meer informatie

Deze case heeft een Slim fit design en is erg licht van gewicht. Het is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit PU leder stof met als finishing touch afgewerkt in carbon style. De wallet case Serie 2 voor de iphone 7 is shock bestendig en beschermt uw telefoon, daarnaast heeft het aan de voor en binnenkant ruimte voor briefgeld, passen en kaarten. De binnenkant is daarnaast ook uitgerust met een TPU case. Dit zorgt ervoor dat uw iPhone 7 extra beschermt tegen val en stoot schade.

X-LEVEL MERK INTRODUCTIE

"Lighter,Thinner , Simple."  De X level hoesjes en cases zijn elegant en hebben een zakelijke stijl design. De X-Level cases zijn met milieuvriendelijke geselecteerde materialen ontworpen. X-level werkt samen met de meest creatieve ontwerpers, hierdoor creëren ze zeer unieke cases met uitstekende afwerkingen die perfect op je smartphone passen. De X-level cases hebben oog voor mode en brengen jou kwaliteit en luxe voor een schappelijke prijs. 

De Wallet SERIES 2

De Wallet style design maakt de telefoon elegant en anders. De cover heeft een Slim fit design en is erg licht van gewicht. Dit kunt u dus zonder zorgen gemakkelijk opbergen in uw zak.
De cases zijn gemaakt voor dagelijks gebruik en zijn gemakkelijk mee te nemen. De cases zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit PU leder stof met als finishing touch afgewerkt in carbon style. 
De vorm van de case is op maat gemaakt, de case beschermt hierdoor uw iPhone 7 op alle kanten. De stofbekleding aan de binnenkant beschermt tegen krassen, vuil en stof. Daarnaast heeft u aan de voorkant en binnenkant ruimte voor passen of kaarten. De binnenkant van de wallet hoes is uitgerust met een siliconen flexibele case. Dit zorgt ervoor dat uw iPhone 7 beschermt is tegen val en stoot schade. U kunt de case hierdoor ook makkelijk en flexibel uit de hoes halen.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close