DrPhone SB1 Waterdichte IP68 Hoes – Geschikt voor iPad Mini 6 - Full-body - Schokbestendige Bescherm Case -Zwart

€ 59,95
Inclusief belasting
Features

DrPhone SB1 Waterdichte IP68 Hoes – Geschikt voor iPad Mini 6 - Full-body - Schokbestendige Bescherm Case met ingebouwde schermbeschermer, ringhouder & schouderriem – Zwart

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Categories:

Compatibiliteit: speciaal ontworpen voor iPad Mini 6, past niet op andere apparaten. Controleer de achterkant van je iPad om het model te bevestigen

360 GRADEN BESCHERMING: Beschermt je iPad Mini 6 vanuit alle hoeken. Inclusief: ingebouwde schermbeschermer, poortafdekkingen, robuuste transparante achterkant van polycarbonaat en schokabsorberende TPU.

Water/vuil/stofdicht: ingebouwde schermbeschermer waterdichte bescherming tot een diepte van 2 meter. OPMERKING: Voordat je de hoes en iPad in het water plaatst, moet je de WATERTEST uitvoeren om de waterdichte functie te testen.

Meegeleverde standaard met ringhouder: werkt in zowel liggende als staande modus, het is een leuke functie voor het spelen van games en het bekijken van video's, ook geschikt voor voor school- en klastaken. Door de ingebouwde ringvinger kun je ook je vinger er tussen zetten. De standaard wordt geleverd met een plaksysteem. Deze kun je op de achterkant van de case plakken en direct gebruiken.

Toegang: Deze case heeft toegang tot alle poorten, knoppen en luidsprekers en hebben nauwkeurige uitsparingen voor gemakkelijke toegang.

Schouderiem: De case beschermt de achterkant en zijkanten tegen krassen, vuil en stoten. Je kunt je iPad Mini 6 gemakkelijk overal mee naartoe nemen met de schouderriem. De lengte van de schouderriem kan worden aangepast aan volwassenen of kinderen.

Stofdicht en sneeuwbestendig: Alle poorten zijn volledig afgedicht, waardoor stof, vuil, sneeuw en puin eruit komen. Houdt je tablet mooi en elegant als nieuw.

IP68 grade: IP68 Beschermingsklasse, kan worden ondergedompeld in water tot 2m diep voor ongeveer 30 minuten lang.

Ondersteunt 2e generatie Apple Pencil:Ingebouwde sleuf, maakt magnetische draadloze oplaadtechniek van Apple Pencil mogelijk zonder de hoes te verwijderen. Apple-potlood kan altijd en overal worden meegenomen.( let op deze niet erbij inbegrepen en kan niet in combinatie gebruikt worden als een waterdichte functie)

Ondersteuning Touch ID:
Ondersteunt op elk moment de nieuwste touch ID-toetsfunctie volledig.

Kenmerken:
- 360 graden bescherming
- Water/vuil/stofdicht
- Meegeleverde standaard met ringhouder
- Schouderiem, verstelbaar van 23,7 cm - 45,7 cm
- Beschermt de voorkant, achterkant en zijkanten tegen krassen, vuil en stoten.
- IP68 waterdicht niveau
- Transparante achterkant
- Ondersteunt 2e generatie Apple Pencil door de ingebouwde sleuf
- Ondersteuning Touch ID
- Ondersteuning Smart Keyboard
- Draadloos opladen mogelijk via de case


Specificaties:

- Kleur: Zwart
- Model: SB1
- Geschikt voor: iPad Mini 6
 8.3 Inch 2021
- Materiaal: Harde PC & TPU
- Waterdicht: Ja, tot 2 meter

Opmerking:
1. Voer een watertest uit met een tissue in de hoes voordat je je apparaten erin plaatst en voer regelmatig een watertest uit!
2. Gebruik geen gehard glas vanjezelf, deze is niet nodig bij de behuizing, anders kan de aanraakgevoeligheid in gevaar komen en kan de behuizing niet volledig worden gesloten

8720118939789
5 Items
Nieuw