Close

Apple

Bekeken producten

DrPhone TPUC1 - Siliconen Case Geschikt voor iPad Pro 11 2018 & iPad Air 4 2020 – Zwart (A2133 / A2124 / A2126 /A2125 )

8720118053324

Nieuw

DrPhone iPad Pro 11 2018 & iPad Air 4 2020 TPU Siliconen Case – Zwart

Meer details

€ 9,05

Meer informatie

Slanke schokabsorberende hoes voor de tablet. Het flexibele TPU-materiaal biedt een hoge mate van bescherming en duurzaamheid Het zachte oppervlak biedt een anti-valgrip en is gemakkelijk schoon te maken.Optimale pasvorm en bruikbaarheid van de knoppen en verbindingen

Gebruik en bescherm je tablet gemakkelijk en comfortabel! De elegante beschermhoes beschermt je apparaat tegen schade en heeft een slank ontwerp:

Veiligheid door bescherming
De beschermhoes absorbeert stoten perfect en beveiligt uw tablet tegen krassen of breuken. De verhoogde, omsluitende rand zorgt voor verdere bescherming van je display. Door de geweldige grip van het oppervlak is de tablethoes ook antislip en garandeert hij een veilig dragen in de hand.

Op maat gemaakte productie
Deze slanke hoes is op maat gemaakt voor je tablet. Speciale nadruk werd gelegd op de exacte pasvorm en onbeperkt gebruik van knoppen en connectoren. De poorten zijn gemakkelijk te bereiken via nauwkeurige uitsparingen en de knoppen zijn eenvoudig te bedienen.

Specificaties:
Merk: DrPhone
Model: TPUC
Materiaal: TPU

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close