Close

Samsung

DrPhone SN4 - Siliconen hoesje - Cover - Geschikt voor de Samsung Galaxy S20 - Roze

8720118906521

Nieuw

€ 8,22

Meer informatie

De SN4 is slechts 0.1mm dikker dan de Samsung. Dit betekent dat de Samsung smartphone niet alleen comfortabel aanvoelt in de hand met de case om maar ook nog eens zijn slanke look behoudt. Aan elke uitsparing is gedacht. Door de tactische en op maat gemaakte knoppen, kun je de smartphone prima bedienen met de case om.

Materiaal: De SN4 beschermt je telefoon: effectief, eenvoudige, stijlvolle, gezonde en gebruikt veilige materialen en comfortabele aanraking door het siliconen hoes.

Bescherming: in de vier hoeken van het Smartphone hoesje. Dat komt door de unieke luchtruimtechnologie, die effectief kan absorberen, Het zachte frame maakt het eenvoudig om de telefoonhoes te installeren en te verwijderen Het hoesje bevat ook antikras, antislip en anti-vingerafdruk functies.

 De opstaande randen bieden extra bescherming voor het scherm en de camera. De perfect gesneden poorten en knopposities zijn gemakkelijk toegankelijk en te gebruiken en ondersteunen draadloos opladen zonder het telefoonhoesje te verwijderen

Specificaties:

Merk: DrPhone

Model: SN4

 

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close