Close

Samsung

Bekeken producten

DrPhone WH4 Waterdichte Hoes IP68 – Geschikt voor Galaxy S21 FE 5G - Ingebouwde schermbeschermer – Stofdicht – Schokbestendig

8720118943175

Nieuw

DrPhone WH4 Waterdicht hoesje met Ingebouwde schermbeschermer- IP68 - 360 ° volledige bescherming – Geschikt voor Samsung Galaxy S21 FE 5G 

Meer details

€ 20,62

Meer informatie

WH4: Deze Samsung Galaxy S21 FE 5G waterdichte behuizing is ontworpen met precieze uitsparingen voor alle knoppen, poorten en vingerafdrukontgrendelingsfuncties. Deze Samsung Galaxy S21 FE 5G case ondersteunt draadloos opladen zonder de case te verwijderen.

IP68 waterdicht: Onderwater volledig verzegelde IP68 gecertificeerde waterdichte hoes voor Samsung Galaxy S22 ULTRA , het is getest en kan je telefoon gedurende 30 minuten beschermen in 5ft / 1.5m water.

Let op: Hier zijn wel bepaalde voorwaarden aan verbonden, zoals als er reinigingsmiddelen in contact komen met een smartphone zoals chloor. Dit is niet toegestaan. Voor meer informatie kun je zelf onderzoek doen en informatie inwinnen door ‘’ wat is IP68’’ te tikken in Google zoekbalk.

De case is perfect voor watersporten, zwemmen, snorkelen, surfen en vele buitensporten, en je kunt onder water foto's of video's maken.

360 ° volledige lichaamsbescherming :Deze Samsung Galaxy S21 FE 5G full body-hoes is gemaakt van premium TPU- en pc-materialen, die je Samsung Galaxy S21 FE 5G val vanaf een hoogte van 6,6 ft / 2 m kunnen beschermen. Met ingebouwde schermbeschermer en doorzichtige achterkant zorgen voor een duidelijk zicht dat ook krassen kan voorkomen, zonder de gevoeligheid op te offeren.

Eenvoudige installatie: Met twee deksels (voorkant / achterkant) snap-on ontwerp is het snel en gemakkelijk te installeren of te verwijderen in seconden.

Let op: dat je de hoes goed dicht klikt. Als er ruimte tussen zit is de kans groot dat er water tussen kan komen.

Kenmerken:
Waterdicht IP68
Full Body Protection: Volledig afgedicht ontwerp om je Samsung Galaxy S21 FE 5G te beschermen tegen water, stof, sneeuw en plotselinge valpartijen.
 - Ondersteunt ook de draadloze oplaadfunctie zonder deze case te verwijderen.
-Precieze uitsnijdingen
-Gevoelige aanraking en helder zicht

Installatie proces:
STAP 1: Open de voorklep. Maak het scherm van de mobiele telefoon en de schaal grondig schoon met de schone doek.
STAP 2: Verwijder de extra schermbeschermer voordat je de hoes gebruikt. Verwijder de schermbeschermfolie op de voorkant van deze waterdichte Samsung Galaxy S21 FE 5G hoes.
STAP 3: Installeer je telefoon van onder naar bovenaf.
STAP 4: Lijn de achterklep uit en druk stevig rondom de behuizing om ervoor te zorgen dat de vergrendelingen volledig gesloten zijn.

[Belangerijke opmerking] Voer een waterdichte test uit voordat je dit gebruikt. Dit kun je doen door middel van een stukje wc papier in de hoes te zetten.

1. Voer een waterdichte test uit volgens de gebruikershandleiding voordat je je telefoon plaatst. Zorg ervoor dat alle poorten volledig zijn afgedicht.

2.Let op de breedte van je laadkabel. Laadkabel van origineel formaat is correct. Als de breedte van je oplaadkabel groter is dan de oplaadpoort van het hoesje, kan de oplaadkabel je telefoon mogelijk niet opladen met het hoesje er rechtstreeks op. Als de breedte hetzelfde is als de originele laadkabel van de Samsung S21 FE 5G dan kunnen ook andere merkkabel toepasselijk zijn.

3.De waterdruk onder een bepaalde waterdiepte kan de werking van het touchscreen beïnvloeden. Maak foto's met de volumeknop met dit Samsung Galaxy S21 FE 5G.

Specificaties:
- Model: Waterdicht hoesje
- Materiaal: TPU & PC
- Geschikt voor: Samsung Galaxy S21 FE 5G
- Kleur: Zwart/Transparant

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close