Close

Home

LUXWALLET® iPhone 11 Case - Desert Armor Drop Proof Hoes - Army Green

8720118137765

Nieuw

€ 11,53

Meer informatie

Premium LUXWALLET® bescherming

Bescherm je nieuwe iPhone 11 met de nieuwste bescherming van LUXWALLET®. De Desert Armor® series zijn ontworpen met oog voor detail om jou nieuwe smartphone te beschermen tegen vallen, stoten, vuil en krassen. De Desert Armor® series beschermt je smartphone met een val van 2 meter hoog en biedt de nodige bescherming dag in en dag uit.

Minimalistisch design

De LUXWALLET Desert Armor® Series is slechts 0.1mm dikker dan de iPhone. Dit betekent dat de iPhone niet alleen comfortabel aanvoelt in de hand met de case om maar ook nog eens zijn slanke look behoudt. Aan elke uitsparing is gedacht. Door de tactische en op maat gemaakte knoppen, kun je jou iPhone prima bedienen met de case om.

Combinatie case

Combineer de LUXWALLET® Desert Armor series met een tempered glas voor extra bescherming. De LUXWALLET® Desert Series is case friendly, wat inhoudt dat het gecombineerd kan worden met op maat gesneden screenprotectors en glazen.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close