DrPhone MistMate Kids - 500ML Luchtbevochtiger MIST - Humidifer Led Lamp - 2000 mAh Accu - Projectielamp Oplaadbaar - Leeuw

€ 44,95
Inclusief belasting
Features
Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Maak kennis met de Magische MistMate: de ultieme draadloze luchtbevochtiger voor je kind!

Ben je moe van het ongemak van je kind veroorzaakt door droge lucht, vooral tijdens die koude maanden? Zoek niet verder! Onze innovatieve en betoverende **Magical MistMate** draadloze luchtbevochtiger is hier om letterlijk een frisse wind in het leven van je kind te brengen!

Belangrijkste kenmerken die Magical MistMate onvergetelijk maken:

Oplaadbaar Draadloos Gemak: Geen zorgen meer over het vinden van de perfecte plek in de buurt van een stopcontact. Dankzij ons draadloze ontwerp kun je de luchtbevochtiger plaatsen waar je kind zich het prettigst voelt. Zeg vaarwel tegen verwarde snoeren en hallo tegen probleemloze luchtvochtigheid!

Grote capaciteit van 500ML: Met een ruime watertank van 500ML zorgt Magical MistMate voor een constant vochtgehalte gedurende de nacht. Geniet urenlang van rustgevende nevel zonder vaak bij te vullen.

Krachtige 2000mAh Batterij: De ingebouwde oplaadbare batterij heeft een royale looptijd van 5-7 uur. Uw kind kan de hele nacht genieten van de voordelen van vochtige lucht voor een verfrissende en rustgevende slaap.

Kleurrijke Sfeer Projectie Nachtlampje: Kijk vol ontzag hoe een betoverende reeks kleuren over de muren en het plafond van de kamer van uw kind danst. De projectie-nachtlampfunctie creëert een magische sfeer en maakt van bedtijd een betoverend avontuur.

Fluisterstille Bevochtiging: Ontworpen om stil te werken, zorgt de Magical MistMate ervoor dat de slaap van uw kind ongestoord blijft. Ze ervaren alle voordelen van vochtige lucht zonder storende geluiden.

Luchtzuivering: Onze luchtbevochtiger voegt niet alleen vocht toe aan de lucht, maar helpt ook onzuiverheden te filteren, waardoor een gezondere en frissere ademomgeving voor uw kleintje ontstaat.

Leuk Cartoon Ontwerp: Zeg vaarwel tegen saai en hallo tegen schattig! Het betoverende cartoondesign van de Magical MistMate geeft een speels tintje aan de kinderkamer en wordt meteen een favoriet.

Automatische Uitschakeling bij Droog Reservoir: Veiligheid staat bij ons voorop. Magical MistMate heeft een automatische uitschakelfunctie wanneer het waterpeil laag wordt, waardoor ongelukken worden voorkomen en het welzijn van uw kind wordt gegarandeerd.

Geef je kind het geschenk van comfort, gezondheid en magie met de **Magical MistMate draadloze luchtbevochtiger.** Transformeer hun slaapomgeving in een dromerig toevluchtsoord waar comfort en verwondering elkaar ontmoeten.

Opmerking:

1. Dit is geen speelgoed. Hou dit product uit de buurt van kinderen onder 10 jaar. 

2. Gebruik mineraalwater of leidingwater. Voeg geen vette essentiële oliën of bijtende vloeistoffen.

3. Als de hoeveelheid mist minder wordt, dien je het wattenstaafje te vervangen. 

4. Maximaal opladen met 5V 1A

Batterijduur: enkel gebruik van lucht bevochtiger mist zal het product op 1 volle accu 3.5 uur meegaan. Mist met tussenpozen tot 7 uur, LED lamp met 3 kleuren tot 2 uur en continu mist met projectie lamp tot 1.5 uur. Je kunt uiteraard ook het product aan stroom hangen om 24 uur gebruik van te maken. 

Specificatie:

Merk: DrPhone
Fabrieksmodel: LLD-J221 Luchtbevochtiger
Lamp ingebouwd: Ja
Batterijduur: 5-7 uur
Oplaad duur: 2.5 uur
Water capaciteit: 500ML
Output: 7W
Batterij capaciteit: 2000mAh
Netto gewicht: 380gram
Afmeting: 130x110x126mm
Materiaal: ABS/PP/PC/PVC/elektrische componenten

8720118363355
5 Items
Nieuw