Close

Apple Watch

Bekeken producten

DrPhone Apple Watch 4/5 40mm Carbon Fiber Textuur Bumper Hard PC Case

8720118010136

Nieuw

DrPhone Apple Watch 4/5 40mm Carbon Fiber Textuur Bumper Hard PC Case 

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 7,40

Meer informatie

Compatible met 40mm stainless steel en aluminum Apple Watch Series 4 Series 5 Nike+, Sport, Hermes.  . Niet geschikt voor de keramische Apple Watch-editie. Opmerking: horloge of band is NIET inbegrepen

Gemaakt van hard pc-materiaal, alleen met het oppervlak van de koolstofvezeltextuur, is de behuizing speciaal verwerkt, gemakkelijk te verwijderen, geen plakkerige resten, voorkomen dat uw dure Apple horloge wordt bekrast.

Bedekt alle zijkanten en houdt het Apple-horloge stevig vast, het ZAL NIET gemakkelijk loskomen, het Apple-horloge beschermen tegen krassen, schokken, stof, externe oppervlaktebescherming bieden aan uw horloge.

Let op het is GEEN schermbeschermer , Kan gelijktijdig gebruikt worden met geharde glas of film screenprotector (behalve 3D-gehardeglas)

Snap-on design bumper, eenvoudig te installeren en te verwijderen zonder de band te verwijderen, Superslank en lichtgewicht, Past perfect op uw horloge. De proces voor vacuümvormtechnologie zorgt ervoor dat de kastjes perfect op maat van het horloge worden gevormd. Krijg eenvoudig en op natuurlijke wijze toegang tot alle knoppen en poorten. Elke opening is niet alleen nauwkeurig uitgelijnd, maar ook op natuurlijk oppervlakniveau.

Carbon Fiber Texture voegt schoonheid toe aan Apple Watch.

1 * Apple Watch PC Case. Het is echt een perfect geschenk voor je vrienden, broers of zussen, geliefde, partners op verjaardagen en allerlei festivals.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close