Close

Apple Watch

Bekeken producten

DrPhone MCM1 Draadloze Magnetische Oplader– 2.5W - Geschikt voor Apple Watch series - Veilig & Stabiel Opladen - Wit

8720118059623

Nieuw

DrPhone MCM1 Draadloze Magnetische Oplader– 2.5W - Geschikt voor Apple Watch series - Veilig & Stabiel Opladen - Wit

Meer details

€ 16,49

Meer informatie

Deze draadloze lader is gemaakt voor het magnetische laden van je watch. Door zijn eenvoudige bediening met meerdere beveiligingen zorgt de MCM dat je je watch met veiligheid en efficiëntie kan opladen. Daarnaast is het een  mini-ontworpen lader, super handig voor dagelijks gebruik. Je kan hierbij denken aan reizen, werk etc.

Kenmerken:

Eenvoudige Bediening.Met een ingebouwde magnetische zuig module biedt het een automatische adsorptie. Zet de USB in een USB poort van een laptop,computer of 5V 1A lader en zet je watch erop. Dit zorgt ervoor dat je watch begint op te laden zonder enige kabel te gebruiken. ( We adviseren je om geen snel lader of laders te gebruiken boven de 5V 1A, dit kan er namelijk voor zorgen dat de lader het op een gegeven moment begeeft door overbelading. Laadt je MCM dus altijd volgens de specifcaties)

Stabiel Opladen. Met een 2.5W kracht, duurt het 2.5 uur voordat je watch volledig opgeladen is

Veilig Opladen.Meerdere beveiligingen tegen over stroom, kortsluiting, over voltage,etc. Dit is gedaan voor de veiligheid van je horloge. De warmteafvoer functie beschermt je horloge tevens tegen oververhitting.

Lichtgewicht en Draagbaar Ontwerp.Ultra-kleine ontwerp, met een gewicht van 15g neemt weinig plaats & is extreem makkelijk om overal mee te nemen en te dragen.

Universele Compatibiliteit.Geschikt voor alle Apple Watch series 38/40/41/42/44/45mm Series

Specificaties:

Model:MCM1
Materiaal: ABS + PC
Kleur: Zwart/Wit(Optioneel)
Input:5V/1A
Output:5V/0.5A
Oplaadtijd: 2.5 uur
Item Grootte: 70.5*33.5*12.5mm
Item Gewicht: 15gJe kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close