Close

Fitbit

Bekeken producten

DrPhone FBC2 Oplaadstation – Standdock – Houder – Oplader - USB-oplaadsnoer – Geschikt voor Fitbit Charge 3 & 4

8720118059197

Nieuw

DrPhone FBC2 Oplaadstation – Standdock – Houder – Oplader -  USB-oplaadsnoer – Geschikt voor Fitbit Charge 3 & 4 

Meer details

€ 12,36

Meer informatie

De FBC2 oplader is geschikt voor de Fitbit Charge 3 & 4 en werkt werkt alleen wanneer het Fitbit-horloge stevig in de houder wordt gedrukt en met de oplaadpinnen geconnect zijn. Anders wordt het niet opgeladen! Na het voltooien van de bovenstaande stappen, kunt je je Fitbit Charge 3 of Fitbit Charge 4 horloge opladen zonder het bandje te verwijderen. Let op: alleen compatibel met Fitbit Charge 3 en Charge 4, niet voor andere modellen.

Deze oplader is ontworpen voor Fitbit Charge 3 en Fitbit Charge 4 als vervangend oplaadstation. Deze standaard kan je Fitbit charge 3 en Fitbit charge 4 opladen voor het geval als je er 1 extra nodig heb voor op je kantoor , thuis etc of je kabel kwijt bent geraakt.

De FBC2 oplaadstation heeft een stevige standaard van hoge kwaliteit met een antislip dock aan de onder kant waarbij het niet wegglijdt en de horloge stabiel houdt.  

De FBC2 Fitbit Charge 3/4 oplaadstation is lichtgewicht en kan gemakkelijk worden opgeborgen en meegenomen tijdens toeren of zakenreizen.

Oplaadstappen:

STAP 1:Houd het oplaadcontactpunt van je fitbit 3 tracker en de pinnen van de oplader aan dezelfde kant. Duw het horloge van onderen naar boven in de opening van de houder.

STAP 2:Zorg ervoor dat het oplaadcontactpunt van het fitbit-horloge volledig in contact staat met het oplaadstation. Dit fitbit charge 4/3 oplaadstation werkt alleen wanneer het fitbit-horloge stevig in de houder wordt gedrukt en in contac komt met de oplaadpinnen.

STAP 3: Sluit de USB-kabel aan op een USB poort van een computer/ laptop, TV of adapter met 5V 1A. Let op dat je geen laders/poorten gebruikt met meer dan 5V 1A omdat dit voor overbelasting zorgt op den duur. De 1A 5V is een stabiele poort die ervoor zorgt dat er niks geks kan gebeuren en het op een stabiele en veilige manier kan opladen met betrekking tot je Fitbit charge 3/4.

Specificatie:
Kleur : zwart
Lengte: 1M
Ingangsspanning: 5V
Uitgangsspanning: 5V
Uitgangsstroom: 700mA
Interface: USB
Kleur: Zwart

 

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close