Close

Fitbit

Bekeken producten

DrPhone Fitbit Versa /Versa 2/ LITE/ SE Roestvrij Metalen Stalen Armband - RVS - Zwart

8720118009833

Nieuw

DrPhone Fitbit Versa /Versa 2/ LITE/ SE Roestvrij Metalen Stalen Armband - RVS - Zwart

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 24,75

Meer informatie

Compatibel met: Fitbit Versa-banden zijn compatibel met Fitbit Versa, Versa 2, Versa Lite en Fitbit Versa Special Edition. Alleen band voor Fitbit versa, smartwatch is niet inbegrepen.

Materiaal: metalen banden voor Versa zijn gemaakt van roestvrij staal metaal. We nemen 316L premium massief roestvrij staal van hoge kwaliteit, maar niet zwaar, het is ongeveer 3oz. Nooit zorgen te maken over het huidprobleem. Lange levensduur en gezonde slijtage.

Verstelbare maat: Fitbit Versa-band Past op alle polsgroottes van 5,5 "-8,1". Eén maat past op de meeste polsen. U kunt ook de pinnetjes los maken door middel van een tool, deze kunt u los bestellen. Deze zit er niet bij. Als tip kunnen we u geven dat u het met een dunne naald ( zoals u een simkaart verwijdert van een smartphone gebruiken om de pinnentjes los te maken en op maat te stellen aan uw pols. Let op dat wij daar niet verantwoordelijk voor zijn. Kunt u het niet dan kunt u het laten doen door een horloge maker.

Eenvoudige installatie & klassieke gesp: we nemen de upgrade langere trekstang snelspanners aan, u kunt uw fitbit versa-banden heel gemakkelijk vervangen. Geen gereedschap nodig. En we nemen de klassieke roestvrijstalen metalen gesp met dubbele drukknoppen aan. Een leuk cadeau voor je dagelijkse leven, en kan een leuk cadeau zijn voor iedereen van wie je houdt. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close