Close

Hybride Smartwatch

DrPhone CurvX3 - 1.91 Inch Grote Display - Smartwatch - Sport Horloge - Notificaties voor Mannen en Vrouwen

8720118361443

Nieuw

€ 61,94

Meer informatie

2.5D groot gebogen scherm en ergonomisch ontwerp:

Maak kennis met de DrPhone CurvX2 Sport editie. Deze mooie slanke en lichte horloge weegt slechts 120 gram en heeft een 1,91 inch full-touch kleurenscherm met hoge resolutie (170 x 320). De horloge heeft een levendig en brede scherm waardoor je gemakkelijker met je vingers over de aanraakscherm kunt bewegen. De metalen frame is met het CNC proces gefreesd en is verder een een 64-laags polijstproces ondergaan. Hierdoor is een buitengewone materiaalkwaliteit ontstaat met een en prachtig design. De ergonomische siliconen band is daarnaast ook comfortabel en huidvriendelijk.

Hartslag- en bloeddrukmeter:

De horloge heeft een optische hartslagsensor en houdt hierdoor veranderingen in de hartslag de hele dag bij. Verbindt de mobiele app om je  hartslagveranderingen in elke fase te bekijken.Daarnaast is er ook een intelligente meting van de bloeddruk. Druk op een-toets meting van de bloeddruk om direct overal een meting uit te voeren.

Multisportmodi:

Sportgegevens worden de gehele tijd geregistreerd en de multi sportmodi kan naar wens gekozen worden. Pas je aan verschillende sporten aan om je te helpen een perfect lichaam te ontwikkelen. 7 sportmodi: hardlopen / bergbeklimmen / wandelen / fietsen / voetbal / badminton / zwemmen.

Pushmeldingen:

Maak jij je zorgen over het missen van de oproep? De armband zal automatisch trillen om je eraan te herinneren! Maak je dus geen  over het missen van belangrijke informatie. Ontvang synchroon de informatie die via de mobiele telefoon is ontvangen en lees deze onmiddellijk na het opsteken van je hand! (Moet eerst verbinding maken met de mobiele telefoon). Met bluetooth 5.0 kun je een stabiele en gemakkelijke verbinding maken via de meegeleverde applicatie..

Compatibel met Android en iOS:

compatibel met de meeste smartphones met iOS 8.0 en Android 4.0 en hoger. Tik de naam van de APP "FFit" in de Google Play store of App store en download de applicatie. Verbindt via de applicatie en de horloge is direct verbonden. De tijd en datum zal hierna automatisch overgenomen worden van je smartphone.

product beschrijving

- Scherm: Volledige aanraakscherm met HD 1,9-inch kleurenscherm en 170x320 resolutie.
- Hardware platform: RTL8762CK, RAM: 64MB+64MB ROM.
- IP68 waterdicht en stofdicht (je kunt het dragen bij regen of tijdens het handen wassen maar niet in heet water gebruiken).
- Meerdere sportmodi (7 sportmodi), sport opneemfunctie, stappen bekijken, calorieën, hartslag tijdens het sporten bekijken.
- Dynamische hartslagbloeddrukmeter, direct je hartslagmonitoring bekijken. (ondersteuning voor het analyseren van gegevens in de app)
- Herinnering: Oproepherinnering, SMS-meldingen, Social Media Notificaties (E-mail/ /Facebook/Whatsapp/Skype etc).

Taal horloge: Engels
APP-taal (APP/APK-naam FFit):

FFit-Android/IOS-ondersteunde talen: Engels/Nederlands/Japans/Frans/Duits/Italiaans/Spaans/Russisch/Portugees/Maleis/Koreaans/Pools

Specificaties:

Merk: DrPhone
Model: CurveX3 Sport
Chip: RTL8762CK
Sensor: 3-as Sensor
Waterdichtheid: IP68
Aanraakscherm: Ja, volledige aanraakscherm
Trillingen: Ja, ondersteund trillen (wekker, berichten)
LCD: 1.91-inch Volledige aanraakscherm
Laden: Magnetische oplader
Display resolutie: 170x320
Materiaal band: Silicoon
Bluetooth: Versie 5.0
Gewicht: 120 gram
Kleur: Zwart
Batterij Capaciteit: 300-450mAh (6 tot 8 dagen bij normaal gebruik)
App systeem comptabiliteit: IOS 8.0 en hoger of Android 4.3 en hoger

Pakketinhoud:

1x DrPhone Smartwatch
1x Oplaad kabel
1x Handleiding

Disclaimer: Een medisch apparaat is gekeurd voor medische doeleinden met talloze keurmerken om puur voor medische doeleinden te gebruiken. Vrijwel alle activity trackers en smartwatches die deze functies aanbieden zijn er om een indicatie te geven van de hartslag en overige functies. Deze functies kunnen door externe factoren zoals vocht, of het verkeerd dragen verschillen tonen. Een activity tracker of smartwatch mag absoluut niet als een medisch apparaat beschouwt worden. Wij van DrPhone raden dit ten strengste af en zijn niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen door deze apparaten alsnog als een medisch apparaat te beschouwen en te gebruiken.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close