Close

Hybride Smartwatch

DrPhone GTE8 - Slimme Horloge / Smartwatch voor Mannen / Vrouwen - Zwemmen - Stappenteller - Hartslag Voor IOS / Android - Zwart

8720118361009

Nieuw

€ 57,81

Meer informatie

Design en bouwkwaliteit

De DrPhone GTE8 smartwatch heeft een moderne design. De horloge heeft een rechthoekige scherm met curve randen. Aan de zijkant vindt je een kroon om achtergronden gemakkelijk mee aan te passen. Je kunt met de knop ook terug naar beginscherm of inzoomen en uitzoomen. De CNC gefreesde metalen frame om de horloge zorgt voor een premium look. De meegeleverde siliconen bandje is verwisselbaar met elk ander 20mm bandje. Mocht je ooit van bandje willen wisselen, dan is dit dus zeker mogelijk.

Display scherm & achtergronden

De DrPhone GTE8 heeft een grote 1.69 inch IPS scherm met 2.5D curve randen om alle content en details beter op het scherm te krijgen. Door de resolutie van 240x280 en scherpe kleurweergave kun je alsnog alles goed op je scherm blijven bekijken, zelfs onder de zon. Het display heeft ingebouwde multi touch waardoor je met je vinger de gehele scherm kunt bedienen.

De GTE8 komt met verschillende ingebouwde achtergronden die je kunt veranderen door aan de kroon te draaien. In de applicatie kun je nog eens 100 verschillende achtergronden downloaden en als beginscherm plaatsen. Je kunt dus alle belangrijke informatie dus snel op je scherm bekijken. Het is tevens ook mogelijk om je eigen foto’s als achtergrond te plaatsen vanuit de applicatie.

Premium Chipset & Sensoren

De DrPhone GTE8 smartwatch is gemaakt met een GR5515 chip om sneller te scrollen en om sneller data te verwerken. Daarnaast zit er nog 65KB ram en 64gb opslag ingebouwd om achtergronden en verschillende taal pakketten met gemak op de horloge te krijgen. De horloge heeft een ingebouwde HRS3300 hartslagsensor en een G-sensor om zo gedurende de dag de beste metingen uit te voeren. De HRS3300 hartslagsensor is een van de betere sensoren beschikbaar voor horloges van deze categorie. Let op dat dit geen medische meet instrument is

In de GTE8 vindt je tevens ook bluetooth 5.1 technologie. Hierdoor wordt er nog minder stroom verbruikt en heb je een veel stabielere verbindingen dan de meeste horloges verkrijgbaar. Via de applicatie ‘’Da Fit’’ kun je verder op je smartphone je locatie vinden.

Sport en Fitness Functies

De DrPhone GTE8 horloge komt met 8 ingebouwde sporten die je kunt activeren om het beste uit elke training en jezelf te halen. Je kunt kiezen uit: rennen, wandelen, fietsen, touwtje springen, badminton, basketbal, voetbal en zwemmen. Je kunt de gelopen stappen, afstand en calorieën die verbrandt zijn teruglezen.

Da Fit App Meegeleverd

DrPhone GTE8 Smartwatch is compatibel met de Da Fit-app voor Android en iOS. Je kunt profiteren van de handige functies, statistieken en functies zonder extra apparatuur, zoals genomen stappen, uren slaap, hartslagmetingen die je gedurende dag hebt opgenomen. Alle informatie wordt automatisch doorgestuurd naar de applicatie vanuit de horloge. Je kunt alle informatie ook terug bekijken (dagelijks of maandelijks). Stel je trainingsdoelen in en moedig jezelf aan om je trainingshoeveelheid elke dag te voltooien via de Da Fit applicatie.

De batterijduur en oplaadtijd

De GTE8 wordt geleverd met een 170mAh batterij waarmee je de horloge 5 tot 7 dagen kunt gebruiken zonder het op te moeten laden met normaal gebruik en hartslagmeting. Je kunt de horloge tot 30 dagen in standby laten zonder het op te moeten laden. Wanneer de batterijen leeg zijn, kun je het met de meegeleverde kabel in een 5V 1A laadpoort opladen voor 120 minuten.  Let op dat je het enkel oplaadt in een 5W usb poort. Dit kan een USB poort zijn van een laptop of TV.

Belangrijke functies:

-      24/7 hartslagmeting

-      Stappenteller (calorieën, afstand KM en stappen)

-      Sportfunctie met 8 sporten

-      Zwemfunctie (waterdicht).

-      Audio controle

-      Zaklamp functie

-      Theater bioscoop modus

-      Trilfunctie

-      Notificaties via bellen, sms, e-mail en social media

-      Scherp beeld met curve randen

-      Het weer bekijken

-      Premium data analyse applicatie voor IOS en android

-      Stabiele bluetooth 5.1

-      Bloeddrukmeter & Slaapmeter

-      Keuze uit 100 achtergronden via de applicatie

-      1.69 inch multi touch aanraakscherm

-      Bandjes verwisselbaar (20mm)

-      Nederlandstalige applicatie

Specificaties:

-      Merknaam: DrPhone

-      Model: GTE8

-      GPS: Nee, wel locatie via smartphone

-      Compatibiliteit: IOS en android smartphones

-      Opslag: 64MB Opslag

-      Taal: Engels horloge /  applicatie nederlands

-      RAM: 64KB

-      Waterdichte Grade: Professioneel Waterdicht

-      Meerdere Wijzerplaten: Ja

-      Certificering: CE

-      Certificering: RoHS

-      Batterijcapaciteit: 170 mAh

-      CPU Model: GR5515

-      Stijl: SPORT

-      Screen Vorm: Rechthoekig

-      Resolutie: 240x280

-      Hoesmateriaal: ALLUMINIUM

-      Schermgrootte: 1.69 inch

-      band materiaal: Silicagel

-      Band Afneembaar: Ja

-      Compatible System: Android 4.4 IOS 9.0 en erboven

-      Bluetooth: Bluetooth 5.1

-      G-Sensor: Ondersteuning

-      Trillingen: Ondersteuning

-      Fitness Tracker: Ondersteuning

-      Waterproof: IP67 waterproof

-      Batterij: 170mAh

-      App: Da Fit

-      Batterij Leven ongeveer 5 ~ 7 dagen

-      Armband formaat breedte: 20mm

Inbegrepen in verpakking:

1x GTE8 smartwatch
1x Laadkabel
1x Handleiding

Let op! Deze watch kun je niet gebruiken tijdens het douchen. De IP67 certificatie houdt in dat je het in kan dragen tijdens zwemmen in koud water of wassen van je handen of wanneer het buiten regent. Let op dat de je de horloge alleen oplaadt met een 5V 1A lader (USB poort van bijvoorbeeld een laptop of TV).

Disclaimer: Een medisch apparaat is gekeurd voor medische doeleinden met talloze keurmerken om puur voor medische doeleinden te gebruiken. Vrijwel alle activity trackers en smartwatches die deze functies aanbieden zijn er om een indicatie te geven van de hartslag en overige functies. Deze functies kunnen door externe factoren zoals vocht, of het verkeerd dragen verschillen tonen. Een activity tracker of smartwatch mag absoluut niet als een medisch apparaat beschouwt worden. Wij van DrPhone raden dit ten strengste af en zijn niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen door deze apparaten alsnog als een medisch apparaat te beschouwen en te gebruiken.

Let op: De hartslagmeter werkt het best wanneer je stil blijft voor 30 seconden en je hand voor je uitsteekt.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close