Close

Smartwatchscreenprotector

DrPhone 9H - Samsung Galaxy Active 2 - 44mm - Tempered Glass - Screenprotector - Voor Vallen en Stoten

8720118455463

Nieuw

Dit product is niet meer op voorraad

€ 6,57

Meer informatie

DrPhone Samsung Gear Active 2 44mm Glas.

Let op! Deze Samsung Galaxy Active glassplaat is op maat uitgesneden. De curve van de watch zorgt ervoor dat de glasplaat tot een bepaald punt beschermt. Dit betekent dat als het nog meer tot aan de rand zou gaan, er bubbels onder het scherm kunnen komen waardoor er schade kan ontstaan op de samsung gear active. De protector beschermt dus tot aan de beginpunt van de curve. We adviseren de protector te combineren met een beschermhoes. Op deze manier is de watch compleet beschermt.

Mocht je toch een protector zoeken die compleet tot aan de rand gaat dan adviseren wij de PET buigbare model. Deze buigbare protector gaan met de curve mee en beschermen de gehele beeldscherm.

Door gebruik te maken van nanotechnologieën is men er in geslaagd om Screenprotector te maken met veel voordelen ten opzichte van een normale Display Folie voor de Samsung Galaxy Watch Active 2. Deze Tempered Glass Screenprotector biedt meer en een betere bescherming tegen krassen en stoten.

9H Hardheid

De hardheid van Tempered Glass Screenprotectors worden gemeten aan de hand van de potlood hardheidsschaal. Deze Samsung Watch Active Screenprotector heeft een hardheid van 9H. Dat betekent dat het de sterkste is op deze schaal. De hardheidstest wordt uitgevoerd door een potlood in een hoek van 45 graden op de Tempered Glass Screenprotectors te drukken. De test is geslaagd als er geen krasje zichtbaar is. Het gaat dus om een erg stevige bescherming waar absoluut niet zomaar krasjes op komen.

Eenvoudige installatie

De Galaxy Watch Active 2 44mm Screenprotector Tempered glas wordt geleverd met alle benodigdheden zoals een alcoholdoekje om deze perfect op je Samsung Galaxy Watch Active 2 44mm te plaatsen. Naast alle benodigdheden vindt je ook een handleiding achter op de verpakking, waar je stap voor stap kan lezen hoe je de screen protector het beste kunt aanbrengen om het beste eindresultaat te bereiken.

Voordelen van de Samsung Galaxy Watch Active Screenprotector Tempered Glass:

  • Op maat gemaakt voor de Samsung Watch Active 2 44mm
  • Biedt premium bescherming tegen vallen en stoten
  • Beschermt tegen krassen, vuil en stof
  • Wordt geleverd met alle benodigdheden zoals een alcoholdoekje
  • Gemakkelijk te plaatsen zonder bubbels

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close