Close

Smartwatchscreenprotector

DrPhone PROTEC Pro - PET Tempered Glass Geschikt Voor IOS Horloge Series 7- 45mm - Screenprotector - Bescherming

8720118675670

Nieuw

€ 8,22

Meer informatie

PET Tempered glass

Wat is een PET tempered glass precies? Deze nieuwe type screenprotectors zijn ontworpen om vallen, stoten, krassen en vuil op te vangen. Een groot voordeel met normaal 9H tempered glass is dat deze protectors niet stuk gaan na een val. Dit betekent dus dat je niet elke keer een protector hoeft aan te schaffen maar tegelijkertijd niets verliest aan de beschermende eigenschappen. Ideaal!

Compatibel met Apple Watch Series 7 45mm

Bubbelvrij installeren op de Apple Watch Series 7 45mm. De protector is op maat uitgesneden en gaat tot aan de randen van het scherm. De normale 9H tempered glazen beschermen enkel tot een bepaald punt (door de curve van de Apple Watch Series 7 45mm). Deze protector kan mede door zijn flexibiliteit het gehele scherm beschermen.

Hoge transparantie

De PROTEC PRO serie heeft een goede lichtdoorlatendheid en het speciale materiaal helpt om vingerafdrukken, stof, vuil en olie te blokkeren Je scherm ziet er weer als nieuw uit met de PROTEC Pro serie.

Eenvoudige installatie

De Apple Watch Series 7 45mm Screenprotector Tempered glas wordt geleverd met alle benodigdheden zoals een alcoholdoekje om deze perfect op je Apple Watch Series 7 45mm te plaatsen. Naast alle benodigdheden vindt je ook een handleiding achter op de verpakking, waar je stap voor stap kan lezen hoe je de screen protector het beste kunt aanbrengen om het beste eindresultaat te bereiken.

Voordelen van de Apple Watch Series 7 Screenprotector Tempered Glass:

  • Op maat gemaakt voor de Apple Watch Series 7 45mm
  • Biedt premium bescherming tegen vallen en stoten (gaat niet stuk)
  • Beschermt tegen krassen, vuil en stof door speciale materiaal.
  • Wordt geleverd met alle benodigdheden zoals een alcoholdoekje
  • Gemakkelijk te plaatsen zonder bubbels

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

30 andere producten in dezelfde categorie

Close