Close

Stylus

Bekeken producten

DrPhone - SXPro V4 Resistieve Stylus Pen Precisie (Dunne punt voor Resistive Touchscreen (Geen iPad of Samsung schermen)

8720118132678

Nieuw

DrPhone - SXPro V4 Resistieve Stylus Pen Precisie (Dunne punt voor Resistive Touchscreen (Geen iPad of Samsung schermen) - Zachte kant Geschikt voor de iPad of Samsung - Extra lange pen

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 8,22

Datasheet

Soorten stylus pennenResistieve

Meer informatie

DrPhone SX Pro V4 Resistive Touchscreen Stylus Pen

LET OP. Deze stylus pen heeft 2 kanten. De ene kant werkt op tablets zoals de iPad en Samsung Tablets en de andere puntige kant werkt enkel op RESISTIEVE schermen. (dus geen iPad, Samsung of iPhone schermen) Let dus goed op tijdens bestellen!

ACTIEF SCHERM = Scherm die je kunt beheren met je vinger

RESISTIEVE SCHERM = Scherm die niet te beheren is met je vinger.

Vrijwel alle tablets en smartphones hebben een ACTIEF scherm.

Met de DrPhone V4 Stylus pen beschikt over een fijne dunne punt en een stylus pen punt. Een is bedoelt voor smartphones en tablets zoals de iPhone / iPad (ronde zachte punt) en de ander is bedoelt voor Resistive Touchschermen zoals een beeldscherm.
Functies:
-Capacitief Stylus pen voor Tablets / Smartphones (universeel)
-Resistive Stylus pen voor resistive touchscreen beeldschermen

Resistieve touchscreens

Een resistief display is daadwerkelijke druk gevoelig en kan naast met de vingers ook met andere objecten, zoals een stylus, bediend worden. Ook kun je in de winter met een handschoen aan het display bedienen. Dit komt omdat er onder het scherm twee lagen liggen met een luchtlaag ertussen. Eén van de lagen is voorzien van elektrische spanning en zodra de andere laag er door het drukken met de vingers of een ander object op gedrukt wordt, wordt dit geregistreerd. Het grote voordeel is dat je zeer nauwkeurig pixels aan kunt klikken of iets kunt tekenen met een stylus. Ook is het voor de fabrikant een stuk goedkoper om te produceren dan een capacitief display. Nadeel is dat resistieve displays ook veel druk verwachten en dus traag of slecht kunnen reageren. Resistieve displays van goedkope tablets registreren de druk met de vingers soms niet waardoor het frustrerend kan zijn om mee te werken. Daarbij kunnen tablets met een resistief display minder leesbaar zijn in zonlicht door reflecties van de extra laag.
De eerste resistieve displays konden niet omgaan met de zogenaamde âmultitouchâ functie waarbij meerdere vingers tegelijkertijd gebruikt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan het âpinch-to-zoomâ effect bij het vergroten van een foto. Bij nieuwere tablets met een resistief display wordt aangegeven dat het wel mogelijk is om met een beperkt aantal vingers tegelijkertijd te werken. Toch werkt dit vaak niet helemaal soepel, vooral ook omdat het een stuk lastiger is voldoende druk uit te oefenen met meerdere vingers die ook nog eens in beweging zijn.


Capacitieve touchscreens
Capacitieve displays kunnen alleen met de vingers (of een stylus die de vingers nabootst) bediend worden. Deze variant maakt gebruik van lichte elektrische lading die over het gehele scherm verspreid is. Wanneer je met je vinger het display aanraakt wordt de elektrische stroom onderbroken (anders geleid) aangezien je lichaam elektriciteit geleidt. Het punt waar dit gebeurt wordt door de software waargenomen en gezien als een aanraking van het display. Het grote voordeel ten opzichte van resistieve displays is dat er geen druk nodig is om de aanraking te registreren. Hierdoor is het display zeer gevoelig en is de werking vaak een stuk soepeler. Nadeel is dat je de tablet dus alleen met geleidende objecten, zoals een capacitieve stylus, en je eigen vingersmaken kunt bedienen.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

Close