Close

Koppelstukken

DrPhone CB1 – Coxiale Bliksemafleider – N (Male) naar N (Female) - Bliksemafleider Helium Miner - Helium antenne

8720118088050

Nieuw

Dit product is niet meer op voorraad

€ 20,62

Meer informatie

De overspanningsbeveiliging is een coaxiale bliksemafleider, die is gemaakt van hoge-kwaliteit materialen. Dit product is speciaal ontworpen absorberen de surge van blikseminslag op een antenne op de top van een gebouw en grond, beter te beschermen transceivers, ontvangers, etc.

Effectieve Bescherming: Coaxiale overspanningsbeveiliging, volledige frequentiebandbescherming. (DC-2500MHz) kan in dit stadium voor elke frequentiebeveiliging worden gebruikt, heeft een groter beveiligingsbereik en is geschikt voor het beschermen van verschillende frequentiebanden. beschermt 3G, 4G, LTE Cellular Boosters en 2,4/5GHz WiFi Access Points en GPS-ontvangers tegen blikseminslag. CA-23RP-satellietoverspanningsbeveiliging kan de zendontvanger, ontvanger, enz. beter beschermen. De zendontvanger met overspanningsbeveiliging kan de zendontvanger effectief beschermen in een onweersbui en zal zijn prachtige uiterlijk niet verliezen onder veiligheidsbescherming.

ABS Materiaal: De coaxiale wifi-bliksembeveiliging is gemaakt van hoogwaardig ABS en metaal, stevig en duurzaam, eenvoudig te installeren en te gebruiken. Het materiaal is niet gemakkelijk te beschadigen, eenvoudig te installeren en te gebruiken.

Draagbaar en Praktisch: de antenne RF coaxiale adapter is klein van formaat, licht in gewicht en gemakkelijk te dragen, en bliksemafleider kan altijd en overal worden gebruikt. N mannelijke naar N vrouwelijke coaxiale kabel is ook geschikt voor buitenactiviteiten, dus maak je geen zorgen over het dragen van een bliksembeveiliging.

Veilig: De overspanningsbeveiliging heeft een goed beschermingseffect, de veiligheid is gegarandeerd en kan met vertrouwen worden gebruikt. Bliksemafleider kan veilig worden gebruikt in onweersbuien en UHF coaxiale bliksemafleider heeft een goed beschermend effect. De bliksemoverspanningsbeveiliging is ontworpen met een hoge mate van veiligheid, dit apparaat heeft een ingebouwd gasopladend overspanningsbeveiligingselement dat de piek ontlaadt en aardt op het moment dat de overspanning een bepaald niveau overschrijdt.

Een overspanningsbeveiliging moet zo dicht mogelijk bij de te beveiligen apparatuur worden geïnstalleerd, vaak op het punt waar de coaxkabel het gebouw binnenkomt. Ze kunnen ook in de buurt van de antenne worden geïnstalleerd voor extra bescherming.

Kenmerken:

 • Bliksemafleider
 • Draagbaar
 • Gemaakt van ABS
 • Overspanningsbeveiligingselement

Specificaties:

 • Merk: DrPhone
 • Model: CB1
 • Kleur: Zwart
 • Materiaal: ABS + Metaal
 • Frequentiebereik: DC-2500MHz
 • Impedantie: 50Ω
 • Interface: N Mannetje naar N Vrouwtje
 • Gewicht: 115g

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

6 andere producten in dezelfde categorie

Close