DrPhone SCR1 - SMA Female Naar SMA Female Adapter - Voor Helium HotSpots - Wi-Fi-antenne, FPV Drone, Videozender

  € 9,95
  Inclusief belasting
  Features
  Aantal

   

  Beveiligingsbeleid

   

  Leveringsbeleid

   

  Retourbeleid

  Categories:

  Tags: no tags

  De DrPhone SCR1 SMA Female Naar SMA Female Adapter is een hoogwaardige verbindingsoplossing die ontworpen is voor gebruik in elektronica en communicatietoepassingen. Deze adapter is specifiek ontworpen om een SMA female-connector om te zetten naar een andere SMA male-connector, waardoor het een veelzijdige en handige component is in verschillende elektronische setups.

  De SMA (SubMiniature version A) connectoren worden vaak gebruikt in radiofrequentie (RF)-toepassingen, zoals in antennes, communicatieapparatuur en draadloze netwerken. Met de SCR1 SMA Female Naar SMA Female Adapter kunnen gebruikers moeiteloos verbinding maken tussen apparaten die zijn uitgerust met SMA female-connectoren, waardoor de compatibiliteit en flexibiliteit van het systeem worden vergroot.

  De adapter is vervaardigd met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid, waardoor een betrouwbare signaaloverdracht wordt gegarandeerd. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt voor minimale signaalverliezen en een stabiele verbinding. Bovendien is de adapter compact en gemakkelijk te installeren, wat bijdraagt aan het gebruiksgemak in verschillende toepassingen.

  Of je nu bezig bent met het opzetten van een draadloos netwerk, het verbeteren van de signaalsterkte van een antenne, of het integreren van RF-apparatuur, de DrPhone SCR1 SMA Female Naar SMA Female Adapter biedt een betrouwbare en efficiënte oplossing voor het koppelen van SMA female-connectoren.

  Specificaties:

  - Merk: DrPhone

  - Model: SRC1

  - Impedantie: 50Ω

  - Frequentiebereik: 0-6GHz

  - Materiaal: Nikkel

  - Connector A: SMA Female

  - Connector B: SMA Female

  8720118635216
  10 Items