DrPhone REFORM® - Inklapbare 2 in 1 Wireless Qi Lader – Draadloos laden voor Apple Watch en iPhone - Zwart

€ 49,95
Inclusief belasting
Features
Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Categories:

COMPATIBEL MET ALLE APPLE HORLOGE & Qi compatibele smartphones waaronder de IPHONE: Deze handige hub van de telefoonlader omvat 2 laadsystemen: één voor je telefoon en één voor je smartwatch. Plaats eenvoudig je draadloos-oplaadbare elektronica op het laadstation en ze zullen onmiddellijk beginnen met het opladen. Dit product van hoge kwaliteit maakt het opladen van je apparaten eenvoudig.

SNEL EN GEMAKKELIJK OPLADEN: Deze snel lader is de beste manier om je telefoon of horloge op te laden. Sluit de REFORM lader aan op een stopcontact en het zal direct beginnen met laden. Het zendt een maximum van 10w uit en biedt een snelle en gemakkelijk stroom voor je apparaten. 

KOELEN CIRCLE DESIGN: Onze dubbele draadloze lader biedt duurzame en zware kwaliteit met een strak en modern design. Deze ronde lader ziet er geweldig uit en is klein, licht en draagbaar, waardoor hij ideaal is voor op reis! Of je hem nu thuis, in het buitenland of op kantoor gebruikt, je kunt rekenen op deze lader.

INCLUSIEF USB-C CHARGING CABLE: Deze handige lader wordt geleverd met een USB-kabel die in de poort wordt gestoken om de lader van stroom te voorzien. Met dit oplaadkussen is het snel en eenvoudig om uw telefoon op te laden en tegelijkertijd de batterij te bekijken. Het is de perfecte manier om je apparaten 's nachts op te laden, alles in één gemakkelijk toegankelijke ruimte.

COMPACT DUAL POD: Deze compacte lader wordt geleverd met een intrekbare smart-watch lader zodat u eenvoudig 2 mobiele apparaten tegelijk kunt opladen. Of je hem nu aan uw bureau gebruikt of thuis op uw nachtkastje bewaart, dit is een van de snelste en eenvoudigste opties voor het opladen. Het is zo eenvoudig, dat zelfs een jong kind het kan gebruiken! Koop vandaag nog je eigen dubbele lader!

  • Overbelasting bescherming
  • Inschuifbaar en compact
  • Krachtige lader
  • Inclusief 18W Stekker (HALO Series®) DrPhone
  • Laadt verschillende apparaten tegelijkertijd op
  • Accu bescherming

 

 

8720118276976
5 Items
Nieuw