DrPhone MAG10 - Fast Wireless Charger - Oplader Geschikt voor Magsafe 15W - Geschikt voor iOS iPhone 12/13 /Pro/ Pro Max - Zwart

  DrPhone MAG10 - Fast Wireless Charger - Oplader - Geschikt voor Magsafe 15W - Geschikt voor iOS 12/13 /Pro/ Pro Max - Zwart

  € 17,95
  Inclusief belasting
  Features

  DrPhone MAG10 - Fast Wireless Charger - Oplader - Geschikt voor Magsafe 15W - Geschikt voor iOS 12/13 /Pro/ Pro Max - Zwart

  Aantal

   

  Beveiligingsbeleid

   

  Leveringsbeleid

   

  Retourbeleid

  Categories:

  Tags: no tags

  De Mag10 magnetische draadloze oplader maakt het draadloos opladen snel en gemakkelijk. Dankzijn de supersterke, geïntegreerde magneten kan het de iPhone 12/13 of iPhone 13 Pro & Max precies makkelijk vasthouden, het verbeterd de oplaadsnelheid aanzienlijk. (het vermogen kan max. 15W zijn). De MAG10 magnetische draadloze oplader is speciaal ontworpen en geschikt voor de MagSafe Magnetsche kenmerk.

  De MAG10 draadloze oplader is ook te gebruiken in combinatie met andere smartphones. Echter maakt de MAG10 draadloze oplader dan geen gebruik van het magnetisme! Denk hierbij aan de Samsung Note 10, 20, Galaxy 21/22 series of de Huawei Mate 20 en later of de Xiaomi 9 en later , Oneplus 8 en later , Sony/OPPO/Nokia etc met een draadloze Qi functie.

  Krachtige Magneet: dankzij de supersterke, geïntegreerde magneten van de draadloze oplader kan je de oplaadproces versnellen. Door simpelweg de MAG5 tegen de achterkant van je 12 of 13 series te zetten absorbeert deze het automatisch en begint het direct met draadloos opladen. Dankzij het 15W vermogen is je smartphone ook snel opgeladen in vergelijking met andere draadloze opladers. Het voordeel wat er ook bij komt is dat het super stevig is en er niet af kan vallen.

  Veiligheid: De MAG10 is naast het opladen ook erg veilig voor gebruik. Het maakt gebruik van 8 soorten veilige bescherming:

  1.Overspanningsbeveiliging.
  2. Magnetische veldbeveiliging.
  3.Overbelastingsbeveiliging.
  4. Elektrostatische bescherming.
  5.Overdischarge Bescherming.
  6.Temperatuurbescherming.
  7.Overmachtsbeveiliging.
  8.Overstroombeveiliging.

  Automatische uitschakeling: De MAG10 heeft ook bescherming tegen laden na volledig opgeladen te zijn. Dit zorgt ervoor dat er geen schade komt aan de batterij door zijn intelligente bescherming.

  Opmerking 1: Als je de magnetische kracht wilt opladen en behouden met een telefoonhoes, dan raden we je aan om de hoesjes te gebruiken waarbij de magnetische gedeelte al ingebouwd is in de hoes zelf. Deze effect zou beter zijn als je deze tegelijkertijd gebruikt.

  Opmerking 2: Alleen de iPhone 12 & 13-serie kunnen automatisch magnetisch worden ondersteund.

  De MAG10 draadloze oplader is ook te gebruiken in combinatie met andere smartphones. Echter maakt de MAG10 draadloze oplader dan geen gebruik van het magnetisme!

  Opmerking 3: Type C naar Type C kabel laadt veel sneller op ( kabel wordt meegeleverd). We adviseren je dus om een PD-oplader met minimaal 9V 2A gebruikt voor de beste resultaat.

  Kenmerken:
  - Speciaal ontworpen voor de iPhone 12/13 Serie.
  - Geschikt voor Magsafe ondersteuning
  - Sterke Magnetisch
  - Veiligheid & Snel Opladen PD Protocol

  Specificaties:
  -
  Model: MAG5
  -Model: 15W ultradunne magnetische draadloze oplader
  -Kleur: Zwart
  -Materiaal: PC+ABS
  -Productinvoer: 5V/2.4A 9V/2A 12V/1.5A
  -Productvermogen: 5W/7,5W/10W/15W
  -Netto gewicht product: 31g
  -Brutogewicht product: 68g

  Veiligheidsinstructie:
  1. Niet demonteren of in vuur of water gooien om kortsluiting te voorkomen.
  2. Gebruik de draadloze oplader niet in zeer hete, vochtige of corrosieve omgevingen, om schade aan het circuit en lekkageverschijnselen te voorkomen.
  3. Plaats niet te dichtbij met magneetstrip of chipkaart (iDcard, bbank-kaarten en etc.) om magnetische storing te voorkomen.
  4. Houd de afstand tussen implanteerbare medische apparaten ten minste 20 cm. Mogelijke interferentie met het medische apparaat
  5. Zorg voor de kinderen, om ervoor te zorgen dat ze de draadloze oplader niet als speelgoed spelen, om onnodige ongelukken te voorkomen.

  8720118374672
  9 Items
  Nieuw