Close

Thuislader/ Wandlader

DrPhone HALO15 - 33W Safe LED - Slimme Smartphone en Tablet Oplader met Voltage Meter - Veilig - PD Snel Laden - Zwart

8720118361559

Nieuw

€ 15,66

Meer informatie

Krachtig en veilig

De HALO15 model is ontworpen met de nieuwere oplaadtechniek waardoor je compatibele smartphones al snel binnen de kortste tijd hebt opgeladen. Zo kun je met een compatibele oplaadkabel en het gebruik van de Power Delivery poort al snel 50% opladen in minder dan 30 minuten. De USB poort is ontworpen om compatibele smartphones en tablets van energie te voorzien met het ''Fast Charge'' oplaadtechniek (QC 3.0).

Deze slimme lader laadt niet alleen je apparaten op, je kunt ook nog eens aflezen hoe snel je apparaten worden opgeladen. Je kunt hierdoor al snel zien of de kabel die je gebruikt verbeterd kan worden. Met de explosiebestendige en vuurbestendige behuizing weet je zeker dat je goed zit en veilig je apparaten kunt opladen.

Extreem compact en effectief

De HALO15 serie heeft dubbel de kracht maar ook dubbel de kleinere formaat. Deze nieuwe generatie laders zijn gemakkelijk te vervoeren en zitten vol met techniek om je apparaten de beste laadervaring te geven. Dag in en dag uit.

4 Dubbele bescherming

De HALO15 is ontworpen om de accu van je smartphone of tablet optimaal te houden tijdens het opladen. De slimme chip zorgt voor de juiste toevoer van stroom en zorgt ervoor dat er nooit teveel wordt opgeladen. Hierdoor wordt de lader niet heet zoals de meeste opladers. De HALO15 serie heeft de volgende beschermingen ingebouwd in de compacte maar effectieve lader:

- Overstroom beveiliging
- Voltage beveiliging
- Temperatuur beveiliging
- Kortsluiting beveiliging

Je kunt dus met een gerust hart je apparaten opladen. Beschikt je apparaat niet over een snel oplaad functie? Geen zorgen! De HALO15 controleert en past zich aan tot de maximale voltage waardoor je apparaat zo snel en veilig mogelijk worden opgeladen.

Specificaties:

Merk: DrPhone
Model: HALO15 Safe LED
Materiaal: Vuurbestendig en explosief bestendig PC
Input: 100-240V 50/60Hz 0.7A
USB-C Output: 5V/3A - 9V/3A - 12V/2.5A - 15V/2A - 20V/1.5A  (3.3-11V=3A PPS)
USB-A Output: 5V/4A - 9V/3A - 12V/2.5A
Totaal output: 5V/4A
Totaal Watt: 33W
Certificering: CE, CCC, FCC, KC, RoHs
Formaat: 81x33x28mm
Gewicht: 63 Gram
Ondersteund protocol: PD 3.0 Fast Charge, QC 4.0 / 3.0 Quick Charge / AFC / FCP / SCP / QC 3.0 Fast Charge
Geschikt voor: Laptop, Tablet, Smartphone en andere apparaten. Let op de totale voltag

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

Ook gekocht:

23 andere producten in dezelfde categorie

Close