DrPhone Pro Series - Magnetische 90° Lightning oplaadkabel Voor Apple iPhone / iPad / iPod - 3A MAX – 2 Meter Zwart

€ 12,95
Inclusief belasting
Features

DrPhone Magnetische 90 graden Haakse Lightning oplaadkabel - Magnetisch oplader - 3A MAX – Oplaadkabel - Sterke Magneet – Ideaal voor gamen - geschikt voor iPhone Xs/ XR/ XS MAX /7/8 (Plus)/ SE / 5S/ 6S (Plus) – Zwart - 2 Meter

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Categories:

Deze magnetische kabel met enkel een Apple Lightning bitje heeft een 90 graden haakse ontwerp. Dit is zodanig ontworpen om vrij spelletjes te spelen wanneer u aan het opladen bent. Het kan 360 graden worden gedraaid wanneer het aan het opladen is . U kunt de kabel 180 graden draaien zelfs als u de Smartphone 180 graden draait , ongeacht uw dominante hand, kunt u de kabel in de richting zetten waar u het wilt. De magneet USB-oplaadkabel heeft ook een LED-indicator.
U kunt de kabel tevens ook gebruiken als Anti-stof plug om de levensduur van uw smartphone te verlengen. Sinds het de neiging om te vergeten de kabel aangesloten op de stekker, raden wij u bereiden drie kabels. Het Zal handig voor thuis gebruik, auto gebruik, en uitgaan.

De kabel is gemaakt van Nylon gevlochten materiaal . Deze koord is klitvrij en robuust + het is sterker als normale kabels die niet snel breken of loslaten.

8720118416884
108 Items

Datasheet

Type Kabel Vorm
Magnetisch
Nieuw