Close

Kabel & Lader

Bekeken producten

DrPhone Pro Series - Magnetische 90° Lightning oplaadkabel Voor Apple iPhone / iPad / iPod - 3A MAX – 2 Meter Zwart

8720118416884

Nieuw

DrPhone Magnetische 90 graden Haakse Lightning oplaadkabel - Magnetisch oplader - 3A MAX – Oplaadkabel - Sterke Magneet – Ideaal voor gamen - geschikt voor iPhone Xs/ XR/ XS MAX /7/8 (Plus)/ SE / 5S/ 6S (Plus) – Zwart - 2 Meter

Meer details

€ 10,70

Datasheet

Type KabelMagnetisch

Meer informatie

Deze magnetische kabel met enkel een Apple Lightning bitje heeft een 90 graden haakse ontwerp. Dit is zodanig ontworpen om vrij spelletjes te spelen wanneer u aan het opladen bent. Het kan 360 graden worden gedraaid wanneer het aan het opladen is . U kunt de kabel 180 graden draaien zelfs als u de Smartphone 180 graden draait , ongeacht uw dominante hand, kunt u de kabel in de richting zetten waar u het wilt. De magneet USB-oplaadkabel heeft ook een LED-indicator.
U kunt de kabel tevens ook gebruiken als Anti-stof plug om de levensduur van uw smartphone te verlengen. Sinds het de neiging om te vergeten de kabel aangesloten op de stekker, raden wij u bereiden drie kabels. Het Zal handig voor thuis gebruik, auto gebruik, en uitgaan.

De kabel is gemaakt van Nylon gevlochten materiaal . Deze koord is klitvrij en robuust + het is sterker als normale kabels die niet snel breken of loslaten.

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

Ook gekocht:

30 andere producten in dezelfde categorie

Close