Close

Afstandsbediening

Bekeken producten

DrPhone MX5 Bluetooth-Air Mouse Afstandsbediening met toetsenbord en IR Learning - Zwart

8720118014257

Nieuw

DrPhone MX5 Bluetooth-Air Mouse Afstandsbediening met toetsenbord en IR Learning voor o.a Fire TV/ Fire TV Stick/Android TV Box / Windows etc

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 20,62

Meer informatie

Slimme Bluetooth-afstandsbediening. Deze afstandbediening is te gebruiken voor o.a Fire TV en Fire TV Stick, Amazon Fire TV Edition Smart TV's ..., ook compatibel met verschillende versies van Fire TV en Fire TV Stick. Geen USB-dongle nodig. Het is ook te gebruiken voor uw Windows / Macos/Raspberry pi 3 /Android.

Gemakkelijker wachtwoord invoeren en programma's zoeken met het QWERTY-toetsenbord met achtergrondverlichting en numerieke knoppen (Let op: geen Air Mouse-functie en Vol +, Vol-, Mute-knoppen, PG +, PG-, en aan / uit-knoppen werken niet voor alle typen Fire TV).  Net zoals de Fire TV / Stick de knoppen ook niet heeft, werken de vol + vol- en ook mute-knoppen ook niet met deze afstandbediening. U kunt het wel laten leren als deze de NEC protocol ondersteunt.

3-in-1 multifunctionele functies: vervangt perfect de afstandsbediening die u kwijt bent of niet meer werkt.

Ondersteunt ook Android TV-boxen met Bluetooth-functies (zoals Mi Box, Nvidia Shield TV, Google Chromecast Google TV ... Druk op OK + TV-knoppen om de koppelingsmodus te openen), Android Smart TV,Windows/Linux/Mac Os MINI PC, Raspberry PI, HTPC ... brede compatibiliteit ...

Druk 5 seconden tegelijkertijd op de knoppen 'OK' en 'TV' om de verbindingsmodus te openen (knipperen tussen rood en blauw).

Voor Fire TV users: Zoek gamecontrollers op Fire TV-menu-instellingen (eerst met je originele Fire TV-afstandsbediening), kies Bluetooth-afstandsbediening en dan is het Eenmaal gekoppeld, hoeft u de volgende keer niet opnieuw te koppelen.Voor energiebesparing, als er 30 seconden geen bediening is, staat de afstandsbediening in de slaapstand, drukt u op een willekeurige toets en de afstandsbediening zal automatisch opnieuw verbinding maken. gebruik een nieuwe batterij voor de beste ervaring wanneer u de afstandsbediening begint te gebruiken.

Voor andere gebruikers: Druk 5 seconden tegelijkertijd op de knoppen 'OK' en 'TV' om de verbindingsmodus te openen (knipperen tussen rood en blauw). Vervolgens gaat u naar uw bluetooth instellingen en ververs de lijst. Zoek de juiste apparaat en verbindt.

Tot 9 IR-leerknoppen (Vol +, Vol-, Mute, PG +, PG- en onderste 4 kleurrijke knoppen Rood, Groen, Geel, Paars), het kan worden geprogrammeerd om uw tv of andere apparaten zoals settopbox te bedienen, gewoon hiermee afstandsbediening (let op, sommige tv-afstandsbediening IR-code is dynamisch en heeft geen vaste code, elke keer dat u op de afstandsbediening drukt, kan een andere code verschijnen. Dit kan het dan niet leren, dit betekent niet dat de afstandsbediening defect is)

Voor IR-leerfuncties moet uw tv-afstandsbediening het NEC-protocol ondersteunen, anders kan deze functie niet worden uitgevoerd. Ook sommige tv-merken zoals SONY, Pansonic, LG, Philips ... 's TV Remote sturen gemengde IR-singnals (dat betekent één keer drukken, één signaam, wanneer je nogmaals op dezelfde knop drukt, nog een signaam), als dit, kan ook niet de IR-leerfuncties vervullen. het betekent niet dat de afstandsbediening defect is.

De MX5 Bluetooth Remote, Mini QWERTY-toetsenbord en Air Mouse, een multifunctionele controller die onder andere is ontwikkeld voor je Amazon Fire TV-producten, Amazon Fire TV Edition Smart TV's. Werkt ook voor apparaten met Bluetooth zoals Android TV Box (zoals Nvidia Shield TV, MI Box internationaal ...) / HTPC / Mini PC / PS3 / PS4 / Xbox 360 - ideaal voor typen, gamen, chatten en afstandsbediening biedt u de soepele navigatie en perfecte controle voor al uw behoeften!

Met maximaal 9 IR-leerknoppen kan het worden geprogrammeerd om uw tv of settopbox alleen met deze afstandsbediening te bedienen

Hoe IR-leren te maken:

1.Plaats de afstandsbediening van uw tv-toestel (die het NEC-protocol ondersteunt) tegenover de Air Remote en houd de afstand ongeveer 1-3 cm, houd de tv-knop op de luchtafstandsbediening 4-5 seconden ingedrukt, de LED gaat branden van snel knipperen tot langzaam, dat betekent dat de luchtafstandsbediening nu in leermodus staat.

2. Druk op de knop op de afstandsbediening van uw tv-toestel die moet worden geleerd, de Air-afstandsbediening ontvangt het IR-signaal en het LED-lampje gaat branden. Dan kun je een van die 9 leertoetsen op de luchtafstandsbediening kiezen om te leren.

3.Druk op de toets op de luchtafstandsbediening om te leren, het LED-lampje knippert langzaam, wat betekent dat de luchtafstandsbediening met succes heeft geleerd.

4.Druk op de TV-knop op de luchtafstandsbediening om de leermodus te verlaten. En u kunt doorgaan vanaf stap 1 om een ​​nieuwe instelling te herzien of te starten.

Air Mouse: druk op de "Cursor" -knop om muisbesturing in te schakelen bij gebruik voor Android- of Windows-apparaten (werkt niet voor Fire-producten)

Met 3-Gyro + 3-Gsensor is het handiger om in horizontale en verticale modus te werken voor games en typen.

Houd de Home-knop ingedrukt en druk op VOL + / VOL- om de cursorsnelheid te verhogen of te verlagen.

Draadloos verlicht toetsenbord -QWERTY volledig toetsenbordontwerp met achtergrondverlichting en u kunt zelfs in de pikdonkere nacht snel typen.

Vermogen: Batterijtype: AAA * 2 (niet inbegrepen in het pakket)


Specificaties:
Speciaal ontworpen voor Amazon Brand TV Box en Fire TV Stick en andere compabiliteiten.

Air Mouse: druk op de "Cursor" -knop om muisbesturing in te schakelen bij gebruik voor Android- of Windows-apparaten (werkt niet voor Fire-producten)

Met volledige toegang tot toetsenbord die onder de afstandsbediening is te bevinden.

Gemakkelijker wachtwoorden invoeren en het zoeken vam programma's met het toetsenbord en numerieke knoppen.

Materiaal: Plastic + Silicone

Maat: 172x52x19mm

Kleur: Zwart

Backlight Kleur: Wit

Batterij: 2 * AAA batterijen (Niet inbegrepen)

Aantal Toetsen: 73

Bereik: 10 meter

Bluetooth functie: JA

Pakket Inbegrepen:

1 * Bluetooth Afstandsbediening met Toetsenbord

1 * Gebruikershandleiding

 

 

Je kan bij ons betalen met

web-ideal.png web-afterpay.png web-paypal.png web-bancontact.png web-capayable.png web-billink.png web-iban.png web-paysafecard.png web-vvv.png web-yourgift.png

16 andere producten in dezelfde categorie

Close